info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a kereskedési teljesítési statisztikákat a 2015-ös év negyedik negyedévére vonatkozóan

2016 január 13-a London.Az FxPro örömmel közli a 2015-ös év negyedik és utolsó negyedévének kereskedési teljesítésének statisztikáit. Az október, november és december hónapokban a csúszás és újrajegyzés százaléka a következő értékeket ért el:

Csúszási statisztika:

  • Pozitív = 37.5%
  • Jegyzésnél = 37.7%
  • Negatív = 24.8%

Újrajegyzési statisztika:

  • Újrajegyzések = 5.95%
  • Pozitív = 2.99%
  • Negatív = 2.96%

2015-ös év különösen mozgalmas év volt az FxPro számára, ami közben bevezettünk új kereskedési termékeket, frissítettük meglévő szolgáltatásainkat és növeltük a pénzügyi eszközök számát. Egy rekorddöntő év is volt egyben, ami az átlagos napi kereskedési forgalomban jelentős növekedést biztosított, továbbá az átlagos napi ügyletek számában is jelentős növekedés volt tapasztalható.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így nyilatkozott:

“A negyedik negyedév teljesítési statisztikáit megnézve és összehasonlítva az előző 3 negyedévvel, következetes és állandó csúszási szimmetriát látunk, a legfrissebb százalékos értékek újra megerősítik az FxPro által kínált megbízható és hibátlan kereskedési végrehajtást. ”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960