info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a kereskedési teljesítési statisztikákat a 2015-ös év negyedik negyedévére vonatkozóan

2016 január 13-a London.Az FxPro örömmel közli a 2015-ös év negyedik és utolsó negyedévének kereskedési teljesítésének statisztikáit. Az október, november és december hónapokban a csúszás és újrajegyzés százaléka a következő értékeket ért el:

Csúszási statisztika:

  • Pozitív = 37.5%
  • Jegyzésnél = 37.7%
  • Negatív = 24.8%

Újrajegyzési statisztika:

  • Újrajegyzések = 5.95%
  • Pozitív = 2.99%
  • Negatív = 2.96%

2015-ös év különösen mozgalmas év volt az FxPro számára, ami közben bevezettünk új kereskedési termékeket, frissítettük meglévő szolgáltatásainkat és növeltük a pénzügyi eszközök számát. Egy rekorddöntő év is volt egyben, ami az átlagos napi kereskedési forgalomban jelentős növekedést biztosított, továbbá az átlagos napi ügyletek számában is jelentős növekedés volt tapasztalható.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így nyilatkozott:

“A negyedik negyedév teljesítési statisztikáit megnézve és összehasonlítva az előző 3 negyedévvel, következetes és állandó csúszási szimmetriát látunk, a legfrissebb százalékos értékek újra megerősítik az FxPro által kínált megbízható és hibátlan kereskedési végrehajtást. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz