info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelenti a szűkebb különbözetek és mélyebb likviditás bevezetését

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro) egy vezető globális forex brókercég ma két fontos fejlesztést jelentett be: az ECN és az FxPro cTrader platformokat.

Az Integral-lal létesített új partnerség révén – kereskedési és likviditás összegyűjtő megoldások technológiájának és alkalmazásának szolgáltatása révén -az FxPro cTrader platformja most összegyűjti az árértékeket néhány legnagyobb globális pénzintézettől. Ez biztosítja az FxPro ügyfeleinek a mély likviditást, továbbá az FX piac interbanknál található árait, amikor nagy forgalmú ügyletet bonyolítanak le 10000 dollártól kezdve 500 millió dollárig.

Az FxPro-nak az Integrállal létesített partneri kapcsolata révén, valamint a legnagyobb globális intézményektől összegyűjtött árak lehetővé teszik a vállalatnak azt, hogy nagyon versenyképes különbözeteket kínáljon a cTrader platformon jelenleg elérhető 40 devizapáron kezdve egészen 0 pip-től a fő devizapárok esetében.

Továbbá az ügyletek összekapcsolása érdekében az FxPro szövetkezett a Traiana céggel, a vezető kereskedési ügyletet követő szolgáltatások biztosítójával, ami több mint 500 céget köt össze egy olyan megoldással, ami automatizálja a termékek teljes kereskedési életciklusát. A Traiana szolgáltatásait használva az ügyletek össze vannak kapcsolva és valós időben vannak az FxPro elsődleges brókerével, a Morgan Stanley International-lel vannak összerendezve. A Morgan Stanley International a globális trendformáló az elsődleges bróker piacon az elmúlt 25 évben.

Denis Sukhotin az FxPro igazgatója így kommentálta az eseményt:

“Az FxPro technológia átültetésével és a globális pénzügyi intézetekkel létesített kapcsolatunkkal egy páratlan likviditás készletet alakítottunk ki, amire nagyon büszkék vagyunk. A különbözetek csökkentése és a radikális engedmény programunk egy következő logikus lépés volt a sikereinknek az ügyfelekkel való megosztásában.”

Az FxPro engedmény programját az alábbi oldalon érheti el: http://www.fxpro.co.uk/trading/platforms/ecn/desktop

Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960