info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelenti 4 új eszköz elindítását

Az ügyfeleknek biztosított pénzügyi termékek bővülnek, így örömmel jelentjük be, hogy 2010 november 1-től 4 további pénzügyi termék lesz elérhető a kereskedő platformunkon:

  • USD/TRY
  • EUR/TRY
  • ARANY/EURO
  • EZÜST/EURO
‘Hiszünk abban, hogy ezek az új pénzügyi termékek lehetőséget biztosítanak jelenlegi és leendő ügyfeleinknek arra, hogy tovább diverzifikálják a kereskedő tevékenységüket és ezzel elérjék a befektetési céljaikat’ nyilatkozta Panayiotis Xydas, az FxPro ügyvezető főtisztviselője.

Jól ismert tény, hogy mind az USD/TRY és az EUR/TRY népszerűsége növekedett, mivel több pénzügyi tranzakció történt Európa illetve az Egyesült Államok és Törökország között. A Törökország felé irányuló pénzügyi tranzakciók növekedése a fenti devizapárok megfelelő likviditásának növekedését eredményezte. Az USD/TRY és EUR/TRY bővülni fog az általunk kínált feltörekvő piaci devizapárok között. Ez lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy tovább fejlesszék az eurázsiai régióhoz kapcsolódó üzleti tevékenységüket.

Az ARANY/EURO és EZÜST/EURO való kereskedés egy alternatívát fog nyújtani az ügyfeleinknek, akik fémekkel szeretnének kereskedni, de egyidejűleg minimalizálni szeretnék az amerikai dollárban a kitettségüket, ami az elsődleges devizának számít minden nemesfémnél. Az eurót érintő jelenlegi pénzügyi válság során is jelentősen növekedett a népszerűsége.

A szakmailag felkészült Ügyfélszolgálati osztály az Ön rendelkezésére áll, ha bármilyen további információra van szüksége ezzel a bejelentéssel kapcsolatban. Lépjen csak nyugodtan kapcsolatba velünk, napi 24 órában és heti 7 napon keresztül élő chat szolgáltatás, telefon visszahívás, e-mail és szabad telefon áll rendelkezésére!

Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960