info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelenti 4 új eszköz elindítását

Az ügyfeleknek biztosított pénzügyi termékek bővülnek, így örömmel jelentjük be, hogy 2010 november 1-től 4 további pénzügyi termék lesz elérhető a kereskedő platformunkon:

• USD/TRY
  • EUR/TRY
  • ARANY/EURO
  • EZÜST/EURO
‘Hiszünk abban, hogy ezek az új pénzügyi termékek lehetőséget biztosítanak jelenlegi és leendő ügyfeleinknek arra, hogy tovább diverzifikálják a kereskedő tevékenységüket és ezzel elérjék a befektetési céljaikat’ nyilatkozta Panayiotis Xydas, az FxPro ügyvezető főtisztviselője.

Jól ismert tény, hogy mind az USD/TRY és az EUR/TRY népszerűsége növekedett, mivel több pénzügyi tranzakció történt Európa illetve az Egyesült Államok és Törökország között. A Törökország felé irányuló pénzügyi tranzakciók növekedése a fenti devizapárok megfelelő likviditásának növekedését eredményezte. Az USD/TRY és EUR/TRY bővülni fog az általunk kínált feltörekvő piaci devizapárok között. Ez lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy tovább fejlesszék az eurázsiai régióhoz kapcsolódó üzleti tevékenységüket.

Az ARANY/EURO és EZÜST/EURO való kereskedés egy alternatívát fog nyújtani az ügyfeleinknek, akik fémekkel szeretnének kereskedni, de egyidejűleg minimalizálni szeretnék az amerikai dollárban a kitettségüket, ami az elsődleges devizának számít minden nemesfémnél. Az eurót érintő jelenlegi pénzügyi válság során is jelentősen növekedett a népszerűsége.

A szakmailag felkészült Ügyfélszolgálati osztály az Ön rendelkezésére áll, ha bármilyen további információra van szüksége ezzel a bejelentéssel kapcsolatban. Lépjen csak nyugodtan kapcsolatba velünk, napi 24 órában és heti 7 napon keresztül élő chat szolgáltatás, telefon visszahívás, e-mail és szabad telefon áll rendelkezésére!

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu