info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelentette a második csapatmez szponzori támogatást

A vezető globális, lakossági forex és CFD brókercég, az FxPro ma jelezte a stratégiai elhatározását, hogy az angol premier liga londoni és birminghami futballcsapatát szponzorálja.

Az FxPro nemrégiben kötött megállapodást arról, hogy mind a londoni Fulham futballklubot, mind a birminghami Aston Villa futball egyesületet szponzorként támogatja.

Fulham FC fő szponzora

Alistair Mackintosh, a Fulham futball klub ügyvezetője így nyilatkozott:

“Mind a játékosok, mind a szurkolók örömmel üdvözlik az FxPro-t a Fulham-nél egy ilyen sikeres és optimista időszakban. Mindig van ok az ünneplésre, amikor lehetőséged van egy olyan céggel együtt dolgozni, amelyik osztja a sikerre való törekvésedet és az elkötelezettségedet. Az FxPro egy globális cég és az angol premier liga futball csapatával kötött partnerség tovább erősíti a globális jelenlétét. Világos, hogy ennek további előnyei vannak a Fulham globális jelenléte szempontjából az idei szezon európai sikereit és a klub világviszonylatban kivívott elismertségét követően. Nagyon örülünk ennek.”

Aston Villa FC fő szponzora

Paul Faulkner az Aston Villa futball egyesület ügyvezetője így nyilatkozott:

“Nagyon örülünk, és nagyon várjuk, hogy elindítsuk a partnerséget az FxPro-val. A megállapodás a klub folyamatos fejlődését tükrözi egy olyan szezon után, amikor a hatodik helyen végeztünk a premier ligában a harmadik egymást követő évben és kétszer jutottunk el a Wembley stadionba, hogy a Carling kupa döntőjében és az FA kupa elődöntőjében játszhassunk. Ugyanígy örömmel erősíthetem meg azt, hogy az Acorns a hivatalos karitatív partnerünk lesz és az összejöveteleinken az FxPro és az Acoms között már szoros munkakapcsolat alakult ki.”

Az FxPro elkötelezett amellett, hogy bővítse a profilját a kulcsfontosságú piacokon, így a népszerű és jól támogatott csapatok választásával az Egyesült Királyság két legnépesebb és gazdaságilag erős városában további, jövőbeli üzleti lehetőségeket hoz létre.

Denis Sukhotin, az FxPro igazgatója így vélekedett:

“Az FxPro elkötelezett amellett, hogy továbbfejlessze a szponzori tevékenységét. Két nagyszerű angol város legendás futball csapatainak fő szponzoraként osztozhatunk az ügyfelek sikerében és támogatást biztosíthatunk a szurkolóknak. A csapatok is előnyt kovácsolnak ebből, mert többféle karitatív tevékenységet is folytatunk a közösségben és szerte a világban. A premier liga a világ legnépszerűbb és leginkább nézett sporteseménye, amelyet világszerte egy milliárd ember követ 202 országban, így a cég márkanevének ismertsége biztosan növekedni fog.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz