info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelentette a második csapatmez szponzori támogatást

A vezető globális, lakossági forex és CFD brókercég, az FxPro ma jelezte a stratégiai elhatározását, hogy az angol premier liga londoni és birminghami futballcsapatát szponzorálja.

Az FxPro nemrégiben kötött megállapodást arról, hogy mind a londoni Fulham futballklubot, mind a birminghami Aston Villa futball egyesületet szponzorként támogatja.

Fulham FC fő szponzora

Alistair Mackintosh, a Fulham futball klub ügyvezetője így nyilatkozott:

“Mind a játékosok, mind a szurkolók örömmel üdvözlik az FxPro-t a Fulham-nél egy ilyen sikeres és optimista időszakban. Mindig van ok az ünneplésre, amikor lehetőséged van egy olyan céggel együtt dolgozni, amelyik osztja a sikerre való törekvésedet és az elkötelezettségedet. Az FxPro egy globális cég és az angol premier liga futball csapatával kötött partnerség tovább erősíti a globális jelenlétét. Világos, hogy ennek további előnyei vannak a Fulham globális jelenléte szempontjából az idei szezon európai sikereit és a klub világviszonylatban kivívott elismertségét követően. Nagyon örülünk ennek.”

Aston Villa FC fő szponzora

Paul Faulkner az Aston Villa futball egyesület ügyvezetője így nyilatkozott:

“Nagyon örülünk, és nagyon várjuk, hogy elindítsuk a partnerséget az FxPro-val. A megállapodás a klub folyamatos fejlődését tükrözi egy olyan szezon után, amikor a hatodik helyen végeztünk a premier ligában a harmadik egymást követő évben és kétszer jutottunk el a Wembley stadionba, hogy a Carling kupa döntőjében és az FA kupa elődöntőjében játszhassunk. Ugyanígy örömmel erősíthetem meg azt, hogy az Acorns a hivatalos karitatív partnerünk lesz és az összejöveteleinken az FxPro és az Acoms között már szoros munkakapcsolat alakult ki.”

Az FxPro elkötelezett amellett, hogy bővítse a profilját a kulcsfontosságú piacokon, így a népszerű és jól támogatott csapatok választásával az Egyesült Királyság két legnépesebb és gazdaságilag erős városában további, jövőbeli üzleti lehetőségeket hoz létre.

Denis Sukhotin, az FxPro igazgatója így vélekedett:

“Az FxPro elkötelezett amellett, hogy továbbfejlessze a szponzori tevékenységét. Két nagyszerű angol város legendás futball csapatainak fő szponzoraként osztozhatunk az ügyfelek sikerében és támogatást biztosíthatunk a szurkolóknak. A csapatok is előnyt kovácsolnak ebből, mert többféle karitatív tevékenységet is folytatunk a közösségben és szerte a világban. A premier liga a világ legnépszerűbb és leginkább nézett sporteseménye, amelyet világszerte egy milliárd ember követ 202 országban, így a cég márkanevének ismertsége biztosan növekedni fog.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960