FxPro bejelentette a napi ügyletek új rekordját

2015 február 4-e London.Mind az új ügyfelek száma, mind a kereskedési aktivitás vonatkozásában kivételesen mozgalmas újévi indulást követően az FxPro csoport bejelentette, hogy minden korábbi rekordot megdöntött a napi ügyletek száma illetve a napi kereskedés forgalma.

A vállalat korábbi rekordja 124778 ügylet volt. 2015 február 3-án a vállalat felülmúlta ezt a rekordot, és 199397 ügyletet bonyolított le 24 óra alatt, ami 59.8%-os növekedésnek felel meg az előző rekordhoz képest.

A vállalat által regisztrált napi kereskedési aktivitás szintén minden időt meghaladó rekordot döntött a 13.8%-os növekedéssel az előző rekordhoz képest.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis a következőket teszi hozzá:

“Ezek a kifejezetten biztató értékek, különösen az előző rekordértékekhez viszonyítva egy szárnyaló piaci időszakban jöttek létre. Jelentős befektetéseket végeztünk el a technológiában, ami lehetővé tette azt, hogy gördülékenyen hajtsunk végre nagyszámú megbízást. Természetesen ez nem lenne lehetséges az ügyfeleink nélkül, így szeretném megköszönni nekik azt, hogy minket választottak. Meggyőződésem szerint ez bizonyítja azt, hogy a kereskedők szerte a világban felismerik azt, hogy az FxPro egy olyan brókercég, aki az ügyfelek mellett áll és értékelik ezt az elkötelezettséget."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak