info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelentette a napi ügyletek új rekordját

2015 február 4-e London.Mind az új ügyfelek száma, mind a kereskedési aktivitás vonatkozásában kivételesen mozgalmas újévi indulást követően az FxPro csoport bejelentette, hogy minden korábbi rekordot megdöntött a napi ügyletek száma illetve a napi kereskedés forgalma.

A vállalat korábbi rekordja 124778 ügylet volt. 2015 február 3-án a vállalat felülmúlta ezt a rekordot, és 199397 ügyletet bonyolított le 24 óra alatt, ami 59.8%-os növekedésnek felel meg az előző rekordhoz képest.

A vállalat által regisztrált napi kereskedési aktivitás szintén minden időt meghaladó rekordot döntött a 13.8%-os növekedéssel az előző rekordhoz képest.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis a következőket teszi hozzá:

“Ezek a kifejezetten biztató értékek, különösen az előző rekordértékekhez viszonyítva egy szárnyaló piaci időszakban jöttek létre. Jelentős befektetéseket végeztünk el a technológiában, ami lehetővé tette azt, hogy gördülékenyen hajtsunk végre nagyszámú megbízást. Természetesen ez nem lenne lehetséges az ügyfeleink nélkül, így szeretném megköszönni nekik azt, hogy minket választottak. Meggyőződésem szerint ez bizonyítja azt, hogy a kereskedők szerte a világban felismerik azt, hogy az FxPro egy olyan brókercég, aki az ügyfelek mellett áll és értékelik ezt az elkötelezettséget."
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960