info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a 2016-os év negyedik negyedévének a végrehajtási adatait

2017 január 18-a London.Az FxPro közli a 2016-os év októberi, novemberi és decemberi legfontosabb teljesítési adatait, valamint a 2016-os év egész évi statisztikáit, megerősítve az átláthatóság és sportszerű kereskedés gyakorlat iránti elkötelezettségét.

A negyedik negyedéves adatok azt mutatták, hogy több mint 25%-a a megbízásoknak pozitív csúszással lett végrehajtva, az ebben az időszakban történt nagyobb piaci események miatti növekvő volatilitás ellenére. Továbbá a megbízásoknak több mint az 50%-a jegyzési áron lett végrehajtva, ami egy jelentős növekedés a harmadik negyedévhez képest. A csúszási adatok a következően alakultak a negyedévben:

 • Pozitív = 25.24%
 • Jegyzéskor = 51.32%
 • Negatív = 23.44%

Újrajegyzési százalék a negyedik negyedévben a következően alakult:

 • Újrajegyzések = 4.30%
 • Pozitív = 2.32%
 • Negatív = 1.98%

Az év végi végrehajtási statisztikák ismételten jelzik az FxPro elkötelezettségét a csúszási szimmetria és az FxPro az ügyfeleknek biztosított kereskedési végrehajtás minősége mellett. A 2016-os csúszási százalék az alábbi értékeket ért el:

 • Pozitív = 37.43%
 • Jegyzéskor = 39.11%
 • Negatív = 23.46%

Az újrajegyzés százaléka 2016-ban a következőképpen alakult:

 • Újrajegyzés = 5.19%
 • Pozitív = 2.44%
 • Negatív = 2.75%

A 2016-os év egy kihívásnak ígérkezett a pénzpiacok számára. Azonban az FxPro továbbra is elkötelezett a lehető legjobb kereskedési környezet biztosítása iránt még nagyon volatilis időszakban is, miközben a megbízás végrehajtás magas színvonalának biztosítása érdekében fejleszti a kereskedési technológiát.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így nyilatkozott:

“A 2016-os évi statisztikánk tükrözi a megbízás végrehajtási technológiánk minőségét és megbízhatóságát. A mindenkori célunk az, hogy biztosítsuk az ügyfeleknek hibátlan szolgáltatást és a örömteli látni, hogy annak ellenére tudtuk tartani az ígéretes adatokat és a konzisztenciát a csúszási szimmetriában, hogy az év során jelentős piaci volatilitás volt megfigyelhető.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak