info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a 2016-os év negyedik negyedévének a végrehajtási adatait

2017 január 18-a London.Az FxPro közli a 2016-os év októberi, novemberi és decemberi legfontosabb teljesítési adatait, valamint a 2016-os év egész évi statisztikáit, megerősítve az átláthatóság és sportszerű kereskedés gyakorlat iránti elkötelezettségét.

A negyedik negyedéves adatok azt mutatták, hogy több mint 25%-a a megbízásoknak pozitív csúszással lett végrehajtva, az ebben az időszakban történt nagyobb piaci események miatti növekvő volatilitás ellenére. Továbbá a megbízásoknak több mint az 50%-a jegyzési áron lett végrehajtva, ami egy jelentős növekedés a harmadik negyedévhez képest. A csúszási adatok a következően alakultak a negyedévben:

 • Pozitív = 25.24%
 • Jegyzéskor = 51.32%
 • Negatív = 23.44%

Újrajegyzési százalék a negyedik negyedévben a következően alakult:

 • Újrajegyzések = 4.30%
 • Pozitív = 2.32%
 • Negatív = 1.98%

Az év végi végrehajtási statisztikák ismételten jelzik az FxPro elkötelezettségét a csúszási szimmetria és az FxPro az ügyfeleknek biztosított kereskedési végrehajtás minősége mellett. A 2016-os csúszási százalék az alábbi értékeket ért el:

 • Pozitív = 37.43%
 • Jegyzéskor = 39.11%
 • Negatív = 23.46%

Az újrajegyzés százaléka 2016-ban a következőképpen alakult:

 • Újrajegyzés = 5.19%
 • Pozitív = 2.44%
 • Negatív = 2.75%

A 2016-os év egy kihívásnak ígérkezett a pénzpiacok számára. Azonban az FxPro továbbra is elkötelezett a lehető legjobb kereskedési környezet biztosítása iránt még nagyon volatilis időszakban is, miközben a megbízás végrehajtás magas színvonalának biztosítása érdekében fejleszti a kereskedési technológiát.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így nyilatkozott:

“A 2016-os évi statisztikánk tükrözi a megbízás végrehajtási technológiánk minőségét és megbízhatóságát. A mindenkori célunk az, hogy biztosítsuk az ügyfeleknek hibátlan szolgáltatást és a örömteli látni, hogy annak ellenére tudtuk tartani az ígéretes adatokat és a konzisztenciát a csúszási szimmetriában, hogy az év során jelentős piaci volatilitás volt megfigyelhető.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960