info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a harmadik negyedéves végrehajtási statisztikát

2015 október 29-e London.Korábban ebben az évben az internetes brókercég az FxPro azzal a kezdeményezéssel élt, hogy közölje a szolgáltatások minőségével kapcsolatos statisztikákat. A döntés összhangban volt a forex piac átláthatóságának növelésére irányuló erőfeszítéssel és több piaci szereplőt arra ösztönöz, hogy közölje az üzleti tevékenységének az adatait. Mai nappal az FxPro közli a csúszási és végrehajtási százalék adatokat 2015 július, augusztus és szeptember hónapokra.

Az FxPro harmadik negyedéves csúszási statisztikája a következő:

  • Pozitív = 43.4%
  • Jegyzéskor = 39.6%
  • Negatív = 17.0%

Az újrajegyzési százalék ugyanerre az időszakra:

  • Újrajegyzések = 4.5%
  • Pozitív = 2.8%
  • Negatív = 1.7%

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“A végrehajtási statisztikánk nagyon biztató. Annak ellenére, hogy 2015 harmadik negyedévében megnövekedett piaci volatilitás volt észlelhető, sikerült regisztrálnunk ezeket az ígéretes adatokat, amelyek csúszási szimmetriát mutatnak, és tükrözik a fejlett végrehajtást és megbízás összerendező technológiákat. Továbbra is célunk, hogy ügyfeleinknek hibátlan szolgáltatást és megbízás teljesítést biztosítsunk, akár erősen volatilis piaci viszonyok között is.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz