info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a harmadik negyedéves végrehajtási statisztikát

2015 október 29-e London.Korábban ebben az évben az internetes brókercég az FxPro azzal a kezdeményezéssel élt, hogy közölje a szolgáltatások minőségével kapcsolatos statisztikákat. A döntés összhangban volt a forex piac átláthatóságának növelésére irányuló erőfeszítéssel és több piaci szereplőt arra ösztönöz, hogy közölje az üzleti tevékenységének az adatait. Mai nappal az FxPro közli a csúszási és végrehajtási százalék adatokat 2015 július, augusztus és szeptember hónapokra.

Az FxPro harmadik negyedéves csúszási statisztikája a következő:

  • Pozitív = 43.4%
  • Jegyzéskor = 39.6%
  • Negatív = 17.0%

Az újrajegyzési százalék ugyanerre az időszakra:

  • Újrajegyzések = 4.5%
  • Pozitív = 2.8%
  • Negatív = 1.7%

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“A végrehajtási statisztikánk nagyon biztató. Annak ellenére, hogy 2015 harmadik negyedévében megnövekedett piaci volatilitás volt észlelhető, sikerült regisztrálnunk ezeket az ígéretes adatokat, amelyek csúszási szimmetriát mutatnak, és tükrözik a fejlett végrehajtást és megbízás összerendező technológiákat. Továbbra is célunk, hogy ügyfeleinknek hibátlan szolgáltatást és megbízás teljesítést biztosítsunk, akár erősen volatilis piaci viszonyok között is.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960