info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a harmadik negyedéves végrehajtási statisztikát

2015 október 29-e London.Korábban ebben az évben az internetes brókercég az FxPro azzal a kezdeményezéssel élt, hogy közölje a szolgáltatások minőségével kapcsolatos statisztikákat. A döntés összhangban volt a forex piac átláthatóságának növelésére irányuló erőfeszítéssel és több piaci szereplőt arra ösztönöz, hogy közölje az üzleti tevékenységének az adatait. Mai nappal az FxPro közli a csúszási és végrehajtási százalék adatokat 2015 július, augusztus és szeptember hónapokra.

Az FxPro harmadik negyedéves csúszási statisztikája a következő:

  • Pozitív = 43.4%
  • Jegyzéskor = 39.6%
  • Negatív = 17.0%

Az újrajegyzési százalék ugyanerre az időszakra:

  • Újrajegyzések = 4.5%
  • Pozitív = 2.8%
  • Negatív = 1.7%

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“A végrehajtási statisztikánk nagyon biztató. Annak ellenére, hogy 2015 harmadik negyedévében megnövekedett piaci volatilitás volt észlelhető, sikerült regisztrálnunk ezeket az ígéretes adatokat, amelyek csúszási szimmetriát mutatnak, és tükrözik a fejlett végrehajtást és megbízás összerendező technológiákat. Továbbra is célunk, hogy ügyfeleinknek hibátlan szolgáltatást és megbízás teljesítést biztosítsunk, akár erősen volatilis piaci viszonyok között is.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak