info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Az FxPro bejelentette az új Egyesült Királyság-beli leányvállalatának, az FxPro UK Limited megnyitását

A vezető, globális lakossági forex és CFD brókercég, az FxPro Financial Services Ltd (FxPro) ma bejelentette, hogy megnyitja a leányvállalatát az Egyesült Királyságban, az FxPro UK Limited (FxPro UK) vállalatot.

Az FxPro UK megnyitása az FxPro csoport tervébe illeszkedik, hogy növelje a nemzetközi lefedettségét az Egyesült Királyság piacain. Az FxPro UK működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (FSA) engedélyezi és szabályozza.

A vállalat minden ügyfélnek az Egyesült Királyságban egy egyénre szabott számlát fog biztosítani.

Panagiotis Xydas, az FxPro ügyvezető főtisztviselője így nyilatkozott:

' Az FxPro örömmel jelentette be az új brit leányvállalat megnyitását. Az Egyesült Királyság egy kulcsfontosságú piac számunkra, és az FCA engedélyezési kérelem jóváhagyása az elkötelezettségünk egy jelzése az iránt, hogy a potenciális brit ügyfelek számára a számlanyitási folyamat a lehető leggördülékenyebb és az Egyesült Királyság piaci szabályainak megfelelő legyen.'

Az FxPro UK weboldala itt érhető el: www.fxpro.co.uk

Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960