info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelenti az új fogadási különbözet platform, az FxPro Edge indítását

FxPro Edge

2017 augusztus 11-e London. Annak érdekében, hogy emlékezetes legyen a 2017/18-as premier liga szezon indulása és az FxPro és a Watford FC 3 éves szponzori megállapodásának első mérkőzése, ami a Liverpool FC ellen lesz 2017 augusztus 12-én a londoni Vicarage úti stadionban, az internestes bróker örömmel jelenti be az Fxpro Edge, egy forradalmi fogadási különbözet platform indulását.

A fogadási különbözet egy új és rugalmas módja a pénzpiaci befektetéseknek, és a mai naptól, 2017 augusztus 11-től elérhetővé lesz az Fxpro UK Limited minden olyan regisztrált ügyfele számára, akiknek az Egyesült Királyságban van tartózkodási lakcímük. Az FxPro Edge platformmal a kereskedők kereskedhetnek a fogadási különbözettel forexen, azonnali indexeken, részvényeken, azonnali fémeken és azonnali energiahordozókon jutalék fizetése nélkül, és élvezhetik az FxPro jól ismert, díjnyertes megbízás végrehajtás előnyeit.

A FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta a hírt:

“Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az ügyfeleinknek folyamatosan új befektetési lehetőségeket biztosítsunk a pénzpiacokon. A fogadási különbözetek az utóbbi években lettek népszerűek, és az FxPro Edge platformmal az ügyfelek most megtapasztalhatják ennek az új befektetési módszernek, a továbbfejlesztett kereskedési feltételeknek ás a piacvezető tőzsdei közvetítés nélküli végrehajtás előnyeit.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960