info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelenti az új fogadási különbözet platform, az FxPro Edge indítását

FxPro Edge

2017 augusztus 11-e London. Annak érdekében, hogy emlékezetes legyen a 2017/18-as premier liga szezon indulása és az FxPro és a Watford FC 3 éves szponzori megállapodásának első mérkőzése, ami a Liverpool FC ellen lesz 2017 augusztus 12-én a londoni Vicarage úti stadionban, az internestes bróker örömmel jelenti be az Fxpro Edge, egy forradalmi fogadási különbözet platform indulását.

A fogadási különbözet egy új és rugalmas módja a pénzpiaci befektetéseknek, és a mai naptól, 2017 augusztus 11-től elérhetővé lesz az Fxpro UK Limited minden olyan regisztrált ügyfele számára, akiknek az Egyesült Királyságban van tartózkodási lakcímük. Az FxPro Edge platformmal a kereskedők kereskedhetnek a fogadási különbözettel forexen, azonnali indexeken, részvényeken, azonnali fémeken és azonnali energiahordozókon jutalék fizetése nélkül, és élvezhetik az FxPro jól ismert, díjnyertes megbízás végrehajtás előnyeit.

A FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta a hírt:

“Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az ügyfeleinknek folyamatosan új befektetési lehetőségeket biztosítsunk a pénzpiacokon. A fogadási különbözetek az utóbbi években lettek népszerűek, és az FxPro Edge platformmal az ügyfelek most megtapasztalhatják ennek az új befektetési módszernek, a továbbfejlesztett kereskedési feltételeknek ás a piacvezető tőzsdei közvetítés nélküli végrehajtás előnyeit.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak