info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro és Watford FC bejelenti a szponzorációs megállapodást

FxPro Watford FC

2017 június 14 London.Az internetes brókercég, az FxPro és a londoni székhelyű Watford FC, a premier liga csapata örömmel jelenti be, a három szezonra kiterjedő szponzori megállapodást kötött, ami a 2017/18-as szezontól kezdődik. Az egyesület történetében ez a legnagyobb szponzorációs megállapodás, aminek eredményeként az FxPro neve fog szerepelni a játékosok mezén és az egyesület fő szponzorációs partnere lesz az FxPro. Így indul a Watford FC a következő szezontól a világ legversenyképesebb futball ligájában.

Scott Duxbury a Watford FC elnöke és ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

“Az elmúlt néhány szezonban az egyesület különösen sikeres volt mind szurkolók mind a klubvezetés számára. Egy díjnyertes brit székhelyű vállalattal partneri viszonyt létesítve elismerjük az elvi alapon álló üzleti tevékenységet és az egy évtizedes vezetői szerepet a pénzügyi világban. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a Watford FC világ szerte híres értékei mellett.”

Az FxPro és a Watford FC ugyanúgy a becsületesség és sportszerűség értékét képviseli, és az FxPro hosszú időn keresztül elkötelezte magát a premier liga mellett, miközben az átláthatóság és etikus kereskedési gyakorlat lelkes támogatója maradt a pénzügyi szektorban. A következő szponzori tevékenység kulcsmozzanata a tömegsport, sportaktivitás és karitatív tevékenység fejlesztése lesz, hogy jobban elősegítsük azokat az ügyeket, amelyek mellett mind az FxPro, mind a Watford FC elkötelezte magát.

Spencer Field a Watford FC kereskedelmi igazgatója így vélekedett:

“Ez a megállapodás kétségkívül erősíti nemzetközi szinten a Watford FC márkanév növekvő vonzerejét. Nagyon várjuk, hogy fejlesszük a marketing és szabadidős kezdeményezéseket globális piacok széles körében, amelyekről azt gondoljuk, hogy az egyesület profitálni fog az elkövetkező években.”

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Hiszünk a Watford FC potenciáljában, amely klub időről időre igazolja, hogy az egyik legelismertebb és legmotiváltabb klub a premier ligában. Örülünk annak, hogy a csapat fő szponzori partnere lehetünk, és sok sikert kívánunk a Watford FC-nek a következő szezonokban.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960