info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Az FxPro és McLaren F1-es csapat partnerségi megállapodást jelent be

FxPro McLaren versenyistálló

2018 május 24, London. Az online brókercég az FxPro és a McLaren F1-es csapat örömmel jelenti be a többéves partneri megállapodást. A monacói nagydíjtól kezdve (május 24-27), a McLaren MCL33 a neves FxPro márka színeiben versenyez, jelezve a világelső internetes brókercég pozícióját.

Zak Brown a McLaren versenyistálló ügyvezető igazgatója így kommentálja a helyzetet:

“Örömmel üdvözöljük az FxPro-t, mint a McLaren forma 1-es csapat hivatalos támogatóját. Mind az FxPro, mind a McLaren elkötelezett az innováció és a kiválóság mellett a maga területén, ezért a partnerség egy harmonikus kapcsolatot tükröz. A több mint 50 hazai és nemzetközi díjjal büszkélkedő FxPro bizonyította az alkalmasságát a legmagasabb szintű teljesítményre.”

Akár 7000 megbízást végrehajtva másodpercenként és összesen több mint 250 millió megbízást teljesítve az FxPro tudja, hogy hogyan lehet nagy kihívások és nagyszámú ügyféligények mellett teljesíteni. A partnerség tovább erősíti a McLaren és az FxPro által képviselt a tökéletességet és az innováció iránti elkötelezettséget.

Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója így kommentálja az eseményt:

“Büszkék vagyunk arra, hogy a McLarennel, egy olyan csapattal létesítünk partnerségünket, amelyik nagyszerű múlttal és nagy reményekkel kecsegtető jövővel rendelkezik. Mindig keresünk olyan partnereket, akik hasonlóan hozzánk, a kiválóságra és sikerre törekszenek, és a McLaren pontosan ezeket az értékeket testesíti meg. ”

Ilya Holeu, az FxPro marketing főtisztviselője pedig így kommentálja a partnerséget:

“Az FxPro-nak mindig is voltak minden üzletágban jövőbelátó úttörői kezdve a többszörös világklasszis szponzori tevékenységtől, eészen addig, hogy hogyan képviseljük a márkanevünket és hogyan folytatjuk az üzleti tevékenységünket. A sportban folytatott szponzori tevékenység már régóta része az ügyfélkapcsolati programunknak, és örömmel leszünk a McLaren partnere, hogy tovább fejlesszük a szponzori tevékenységet.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak