info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Az FxPro és McLaren F1-es csapat partnerségi megállapodást jelent be

FxPro McLaren versenyistálló

2018 május 24, London. Az online brókercég az FxPro és a McLaren F1-es csapat örömmel jelenti be a többéves partneri megállapodást. A monacói nagydíjtól kezdve (május 24-27), a McLaren MCL33 a neves FxPro márka színeiben versenyez, jelezve a világelső internetes brókercég pozícióját.

Zak Brown a McLaren versenyistálló ügyvezető igazgatója így kommentálja a helyzetet:

“Örömmel üdvözöljük az FxPro-t, mint a McLaren forma 1-es csapat hivatalos támogatóját. Mind az FxPro, mind a McLaren elkötelezett az innováció és a kiválóság mellett a maga területén, ezért a partnerség egy harmonikus kapcsolatot tükröz. A több mint 50 hazai és nemzetközi díjjal büszkélkedő FxPro bizonyította az alkalmasságát a legmagasabb szintű teljesítményre.”

Akár 7000 megbízást végrehajtva másodpercenként és összesen több mint 250 millió megbízást teljesítve az FxPro tudja, hogy hogyan lehet nagy kihívások és nagyszámú ügyféligények mellett teljesíteni. A partnerség tovább erősíti a McLaren és az FxPro által képviselt a tökéletességet és az innováció iránti elkötelezettséget.

Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója így kommentálja az eseményt:

“Büszkék vagyunk arra, hogy a McLarennel, egy olyan csapattal létesítünk partnerségünket, amelyik nagyszerű múlttal és nagy reményekkel kecsegtető jövővel rendelkezik. Mindig keresünk olyan partnereket, akik hasonlóan hozzánk, a kiválóságra és sikerre törekszenek, és a McLaren pontosan ezeket az értékeket testesíti meg. ”

Ilya Holeu, az FxPro marketing főtisztviselője pedig így kommentálja a partnerséget:

“Az FxPro-nak mindig is voltak minden üzletágban jövőbelátó úttörői kezdve a többszörös világklasszis szponzori tevékenységtől, eészen addig, hogy hogyan képviseljük a márkanevünket és hogyan folytatjuk az üzleti tevékenységünket. A sportban folytatott szponzori tevékenység már régóta része az ügyfélkapcsolati programunknak, és örömmel leszünk a McLaren partnere, hogy tovább fejlesszük a szponzori tevékenységet.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960