Projektjeink

Az FxPro folyamatosan fejlődik és bővül. Ezen az oldalon büszkén mutatjuk be közelmúltbeli globális projektjeinket, folyamatban lévő partnerségeinket, valamint a prémium, minőségi és hasznos pénzügyi szolgáltatások nyújtásának szándékával létrehozott termékeinket.

FxPro Alkalmazás

Minden-az-egyben alkalmazásunk Androidra és iOS-re hatékony számlakezelő eszközöket, natív kereskedési platformot és integrált gazdasági naptárat tartalmaz. A márkás alkalmazás egy folyamatos projekt számunkra, rendszeres frissítésekkel és új funkciókkal.

Ismerje meg jobban az FxPro kereskedő platformot!

FxPro partnerségek

Személyre szabott árengedmény- és jutalékrendszereink segítségével bevezetett ügyfelenként akár 55%-os bevételt vagy 1100 USD-t kereshet. Partnereskedjen a profikkal!

Legyen Partner a Profikkal!

Az FxPro Alapítvány

Az FxPro elkötelezett a vállalati társadalmi felelősségvállalás mellett, rendszeres adományozásban, valamint különféle jótékonysági és értékes célok támogatásában, amelyeket szívünkben tartunk.

Ismerje meg jobban az FxPro kereskedő platformot!

Fejlessze pénzügyi ismereteit

Oktatás

Bővítse ismereteit interaktív online tanfolyamok tanulmányozásával önellenőrző tesztekkel és video útmutatókkal.

Ismerje meg jobban az FxPro kereskedő platformot!

FxPro Hír Blog

Olvassa el a napi piaci áttekintéseket és az FxPro Elemzőcsapat legfrissebb szakértői észrevételeit.

Ismerje meg jobban az FxPro kereskedő platformot!

Pénzügyi támogatások

Az FxPro már 121 000 000 USD t fektetett be olyan nemzetközi projektekbe, amelyek osztoznak ambícióinkban és a növekedés felé törekednek.

FxPro
A sebességben, amiben bízunk

Tekintse meg az oldalt, amely részletezi a McLaren versenyekkel való folyamatos együttműködésünket. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan csapattal dolgozhatunk együtt, mint a McLaren, amely ugyanazt a szenvedélyt osztja a sebesség és a kiválóság iránt, mint az FxPro.

FxPro „Beda” vitorlás csapata

Öt tengerkutatóból álló márkás vitorlás csapatunk 2015-ben alakult. Mindössze négy év alatt hat nemzetközi versenyt nyert meg a „Beda”!