info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Pénzügyi támogatások

Az FxPro már 121 000 000 USD t fektetett be olyan nemzetközi projektekbe, amelyek osztoznak ambícióinkban és a növekedés felé törekednek.

car

Nézze meg az oldalt, amely részletesen bemutatja a McLaren F1TM-mel folytatott együttműködésünket és olvasson többet a korábbi együttműködésünkről. Kövessen minket a közösségi médiában exkluzív nyereményajánlatokért.

Az öt tengerfelfedezőből álló márkás vitorlás csapatunk 2015-ben jött létre. Mindössze négy év alatt a „Beda” hat nemzetközi versenyt nyert meg!