Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

1 csoport ‒ 3 termék

Tekintse meg vadonatúj BnkPro E-Money & Befektetés termékeinket, amelyeket az FxPro Group Ltd. professzionális szakemberei hoznak el Önnek!

BnkPro appBnkPro app
androidios

Robusztus online banki szolgáltatások és azonnali hozzáférés több ezer részvényhez és ETF-hez 60 napos ingyenes előfizetéssel!*

Kereskedjen amerikai (Nasdaq, NYSE, AMEX), UK-LSE, Németország-i (XETRA), Franciaország-i, Belgium-i, Portugália-i, Hollandia-i (Euronext) tőzsdékkel egyetlen számláról!

Kereskedjen több ezer részvénnyel a főbb piacokon
Költsön helyiként a világ bármely pontján vezető devizaárfolyamokon
Nyisson azonnal folyószámlát több pénznemben
Pénzeszközök küldése és fogadása világszerte elektronikus átutalással
Az FxPro Group a pénzügyi szolgáltatók és befektetési társaságok bővülő vállalkozása, amely a piac legjobb online pénzügyi szolgáltatási technológiáját nyújtja, ami minden új fejlesztésben nyilvánvaló.
fxpro-group
bnk-logo
A BnkPro a cégcsoport bővülő pénzügyi vállalkozásának legújabb tagja, amely professzionális pénzügyi szolgáltatásokat nyújt rugalmas és kényelmes megoldásokkal, valamint digitális befektetési platform lehetőségekkel.
prod-id

Már van FxPro UK fiókja?

A BnkPro-nál megkezdheti a regisztrációt, ha ugyanazokkal a Pro ID adatokkal jelentkezik be, mint amihez használt FxPro Direct Töltse le az alkalmazást a kezdéshez!

ios-storeplay-market
Rendelje meg exkluzív BnkPro Mastercard kártyáját!
Regisztráljon, hogy értesüljön, amint a BnkPro kártya elérhetővé válik!
Az elegáns megjelenésű BnkPro kártya letisztult és professzionális matt fekete dizájnnal készül, amely professzionális pénzügyi szolgáltatásainkat dicséri.
BnkPro appBnkPro app
Feltűnő matt fekete-ezüst dizájn
  • Költsön bárhol a világon, mint egy helyi, élő árfolyamon
  • Szükség szerint fagyassza le és oldja fel a kártyákat
  • Pénzfelvétel globálisan bármely ATM-ből*
  • Ingyenes standard kiszállítás
  • Azonnali tranzakció állapotfrissítések és értesítések
*A napi és havi készpénzkorlátok függvényében. További információk a GYIK-ben találhatók
és még sok minden más!

*   Az ingyenes próbaidőszak lejárta után az előfizetési díj 9.99GBP havonta az e-pénz és befektetési szolgáltatások használatáért, beleértve a NASDAQ és az LSE élő árait, további költségek nélkül.