info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Stop vadászat (Stop Hunting)

A stop vadászat (vagy veszteségzárás vadászat) egy tőzsdei módszer a lakossági kereskedők pozícióikból történő kikényszerítésére azáltal, hogy az árakat a beállított veszteségzárási szint fölé emelik, vagy alá csökkentik. A stop vadászat azáltal lehetséges, hogy a kereskedők általában a veszteségzárási szintjüket bizonyos jellegzetes értékre állítják be pl. a támasztási és ellenállási szintekre, népszerű mozgóátlagokra, Fibonacci szintekre és kerek számokra. A stop vadászat elsősorban nagy intézményi befektetők stratégiája, mert nekik van elég tőkéjük ahhoz, hogy a piaci ár mozgatásához szükséges nagy mennyiségű devizát vegyenek vagy eladjanak.