info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Skalpolás (Scalping)

A skalpolás egy kereskedési stratégia, ahol a kereskedők a nyereséget kis árváltozásban keresik úgy, hogy minden kereskedési szekcióban nagyszámú pozíciót gyorsan megnyitnak és zárnak. Végeredményben a kockázat korlátozott és nyereség felhalmozódik a nagyszámú megbízásnak köszönhetően. A skalpolók vagy manuálisan kereskednek vagy automata stratégiát használva lépnek be a piacra. A lakossági szinten a skalpolók egyre inkább az Expert Advisor-ok felé fordulnak, hogy automatizálják a skalpoló stratégiájukat. Ahogy sejtheti, a sebesség az elsődleges tényező a skalpolási lehetőségek felfedezésében és a kereskedő robotok ebben a vonatkozásban természetüknél fogva előnyben vannak. Továbbá a manuális skalpolás különös kihívást jelent, mivel kitartó figyelmet igényel és a deficiteknél negatív érzelmek keletkeznek a kereskedőnél, amelyek befolyásolják a kereskedésben. Egy jól programozott Expert Advisor kiküszöbölheti ezeket az emberi hibákat és sokkal eredményesebb skalpolási stratégiát eredményezhet.