info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Pip számológép (Pip Calculator)

A Pip számológépek segítik a kereskedőket, hogy meghatározzák a kereskedés értékét pip egységben a kereskedési számlájuknak megfelelő devizában. Ez pedig kockázatkezelésben segíti hatékonyabban a kereskedőket. Az FxPro pip számológépeit egyszerű kezelni és az alkalmazott kereskedési lot méretet, a kereskedésnél használt devizapárt és a kereskedési számla devizáját megadva számolja ki a pip értéket. Kattintson a "Kereskedési számológép" menüpontra a baloldalon lévő menülistán, hogy elvégezze a devizacsere számításokat!