info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Nem mezőgazdasági dolgozók munkaerő-piaci adat (NFP) (NFP (Non-Farm Payroll))

A nem mezőgazdasági dolgozók munkaerő-piaci adat (NFP) az egyik legbefolyásosabb gazdasági mutató az amerikai gazdaságban. A foglalkoztatottak számának változását követi leszámítva a mezőgazdasági dolgozókat, kormányzati és háztartási alkalmazottakat, és non-profit szervezetek dolgozóit. Az előző havi adatot minden hónap első péntekén közlik és a hibahatár 10000 és 250000 között változhat. Tekintve, hogy a NFP az egyik legfontosabb gazdasági mutató az Egyesült Államokban, a vártnál jobb érték bikás amerikai dollár aktivitást ösztönözhet.