info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Késés (Latency)

A kereskedési késés a megbízás elhelyezése és annak végrehajtása közötti időtartamra vonatkozik. Kisebb késések kívánatosak, mivel ekkor a kereskedőnek nagyobb esélye van arra, hogy biztosítsa a kijelzett árat, mielőtt a piac változna. Az FxPro algoritmikus kereskedői csökkenthetik a kereskedési késésüket, ha feliratkoznak a VPS szolgáltatásunkra. Ha feltöltik a kereskedő algoritmusukat a virtuális magán szerverünkre, akkor a kereskedési késésüket 1 ms-ra csökkenthetik és napi 24 órán keresztül futtathatják az algoritmusukat anélkül, hogy a kereskedő termináljuk nyitva lenne. További információt az FxPro VPS szolgáltatásról az alábbi linken talál: here.