info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Gyertyagrafikon (Candlestick Chart)

Japán rizstermelők dolgozták ki a 19. században. A gyertyagrafikonokat széles körben használják a mai kereskedők az áringadozás ábrázolására. A gyertyagrafikonok vonal és oszlopgrafikonok keveréke, ahol minden egyes gyertya egy eszköz egységnyi idő alatt felvett árértékét mutatja. A gyertyának egy rúd alakú teste van, amihez alul és felül egy kanóc (vagy árnyék) csatlakozik. A gyertyatest mutatja a nyitó és záróárat egy adott időszakra vonatkozóan, míg a kanócok mutatják a legmagasabb és legalacsonyabb árakat, amiket az eszköz ebben az időszakban elért. A gyertyákat különböző színnel jelölik, ha a záró ár magasabb, mint a nyitó ár (árnövekedés) vagy ha alacsonyabb, mint a nyitóár (árcsökkenés). Hagyományosan a bikaszerű gyertyák fehérre vannak színezve, míg a medveszerű gyertyák feketére. Azonban manapság a kereskedők saját maguk által definiált színkódokat használhatnak.