info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Fibonacci visszatérés (Fibonacci Retracements)

A módszert a 13. századi matematikusról Leonardo Fibonacci-ról nevezték el. A Fibonacci számok olyan egész számok sorozata, ahol minden egyes szám az előző kettő összege a sorozatban. A sorozat az aranymetszéssel van összefüggésben, amely arányt sok helyen lehet megfigyelni a természetben, mint pl. spirális csigaházaknál, faágaknál, és az emberi test végtagjainál és azoknak az emeberi törzshöz való csatlakozásainál.

A tőzsdei technikai elemzésben a Fibonacci visszatérés egy eszköz árgrafikonján vonalakkal reprezentált támasztási és ellenállási területekre vonatkozik. A Fibonacci visszatéréssel megjelölik a Fibonacci összefüggéseket, amelyekről azt feltételezik, hogy leírja az eszköz árfluktuációját. A Fibonacci arányoknak megfelelően húzzák meg ezeket a vonalakat: 23.6%, 38.2%, 50%, 61.8% és 100%.

Ahhoz, hogy ezt a kereskedésben használni lehessen, válassza ki a Fibonacci visszatérés menüpontot a terminálján és húzzon egy vonalat a legfrissebb és legalacsonyabb árértéktől a legfrissebb és legmagasabb árértékhez (vagy fordítva attól függően, hogy a piac bikás vagy medvés) és a platformja automatikusan ábrázolja Önnek a két pont hányadosát. A Fibonacci visszatérés erősen tendáló piacok esetén működik a legjobban. Ha az alsótól a felső szintek felé mutat, akkor azokat a visszatérő támasztási szinteket jelzi, ahol az ár visszaesik és ezzel vételi jelzést küld a kereskedőknek. Amikor magas szintről mutat alacsony szintek felé, akkor visszatérő ellenállási szinteket jelez, ahol az ár pillanatszerűen emelkedett és ezzel eladási jelek küldött a kereskedőknek. Azt gondolják, hogy az egyik oka annak, hogy miért működik előrejelző eszközként ilyen jól a Fibonacci visszatérés, sokkal inkább ahhoz van köze, hogy a szintek önbeteljesítőek, mert sok befektető figyeli őket, mint ahhoz, hogy egy fontos matematikai arány határozná meg az ármozgást.