info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Segélyközpont - szószedet

Kicsit meg van ijedve? Itt vagyunk, hogy segítsünk.
A kereskedő akadémiánk lépésről lépésre vezeti be a Forex kereskedés világába és tanítja meg mindenre, amire csak szüksége van. A legfontosabb kereskedési kifejezéseket a kereskedői szószedetben találja meg.
Bruttó nemzeti termék (GDP) (GDP (Gross Domestic Product))

A bruttó nemzeti termék (GDP) egy gazdasági mutató, ami egy ország vagy gazdasági régió által termelt áruk és szolgáltatások összesített (az inflációra korrigált) értékének változását követi. A GDP számot ad a gazdasági aktivitásról és a gazdaság állapotának legfontosabb jelzőszámának tekintik. Kanada kivételével, aki havonta közli a GDP értékét, az aktuális GDP-t negyedévente közlik. A legtöbb ország a GDP adatát 3 verzióban teszi közzé: egy előzetes jelentés, felülvizsgált második becslés, és a végleges adat. Habár az előzetes jelentés legkevésbé pontos, mégis úgy tűnik, hogy a legnagyobb piaci hatást okozza, annál fogva, hogy ezt közlik először. Ha a GDP magasabb értéket vesz fel, mint az előzetes becslés, akkor az adott deviza értékére többnyire jótékony hatást gyakorol.