info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: VPS

Hogyan lehet beállítani az FxPro VPS-t?

Miután sikeresen feliratkozott az FxPro VPS szolgáltatásra a VPS szolgáltatónktól, a BeeksFX-től egy e-mail üzenetet kap, amelyben megerősítik azt, hogy az Ön VPS számlája sikeresen létre lett hozva (az e-mail üzenetet 2 órán belül meg fogja kapni).

A VPS beállításához kattintson az e-mail-ben csatolt VPS hozzáférés linkre, és adja meg a kért adatokat, amiket a megerősítő e-mailben talál meg és töltse le az oldal alján található RDP fájlt! Keresse meg a fájlt a számítógépén és kattintson rá, hogy létrehozza a távirányításos asztal kapcsolatot! Egy felugró ablak jelenik meg ezután, ahol megadhatja a belépési adatait vagy az elküldött ideiglenes jelszót. Kattintson az ‘OK’ gombra, és ezzel össze is lett kötve a VPS szolgáltatással!

Segített Önnek ez a cikk?