Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: VPS

Hogyan lehet beállítani az FxPro VPS-t?

Miután sikeresen feliratkozott az FxPro VPS szolgáltatásra a VPS szolgáltatónktól, a BeeksFX-től egy e-mail üzenetet kap, amelyben megerősítik azt, hogy az Ön VPS számlája sikeresen létre lett hozva (az e-mail üzenetet 2 órán belül meg fogja kapni).

A VPS beállításához kattintson az e-mail-ben csatolt VPS hozzáférés linkre, és adja meg a kért adatokat, amiket a megerősítő e-mailben talál meg és töltse le az oldal alján található RDP fájlt! Keresse meg a fájlt a számítógépén és kattintson rá, hogy létrehozza a távirányításos asztal kapcsolatot! Egy felugró ablak jelenik meg ezután, ahol megadhatja a belépési adatait vagy az elküldött ideiglenes jelszót. Kattintson az ‘OK’ gombra, és ezzel össze is lett kötve a VPS szolgáltatással!

Segített Önnek ez a cikk?