Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: Ellenőrzés

Mit tegyek, ha nem sikerül a megfelelőségi tesztem?

Szabályozott brókerként fel kell mérnünk ügyfeleink alkalmasságát a CFD-k megértése és a kapcsolódó kockázatok ismerete tekintetében.

Ha úgy ítéljük meg, hogy Ön jelenleg nem rendelkezik szükséges tapasztalattal , folytathatja a demófiók létrehozásával. Ha úgy érzi, hogy készen áll és kellően tapasztalt az élő számla nyitására, és teljesen tisztában van az ezzel járó kockázatokkal, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy újra felmérhessük alkalmasságát.< /p>

Ha a regisztrációs űrlapon megadott adatok pontatlanok voltak, kérjük, értesítsen bennünket, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot a hibák tisztázása érdekében.

Segített Önnek ez a cikk?