FxPro Súgó Központ: Biztonság

Hogyan védhetem meg adataimat online?

A FxPro-nál az ügyfél adatvédelem prioritás, és az általunk követett legjobb gyakorlatokról részletesen olvashatsz az adatvédelmi nyilatkozatunkban. Emellett vannak olyan intézkedések, amelyeket erősen javasolunk, hogy megtegyél annak érdekében, hogy személyes adataid biztonságban maradjanak:

  • Soha ne ossz meg jelszót vagy bármilyen érzékeny fiók információt senkivel.
  • Vigyázz a csalókkal, akik azzal az állítással léphetnek kapcsolatba veled, hogy megbízható cég tagjai és ne adj ki nekik semmilyen személyes információt.
  • Ne kattints semmilyen linkre, vagy ne nyiss meg semmilyen mellékletet azoktól az e-mailektől, amelyeket nem ismersz fel, és ne válaszolj ismeretlen SMS küldőknek. Mindig ellenőrizd az azonosságukat.
  • A tranzakciókat kizárólag biztonságos FxPro Direct portálunkon keresztül hajtsd végre. Sose küldj pénzt külső forrásra.
  • Változtasd gyakran a jelszavakat, és telepíts vírusirtó szoftvert az általad használt eszközökön.

További információkat az online biztonságról és azokról az intézkedésekről, amelyeket a FxPro az adatvédelmed érdekében hoz, megtalálod a biztonsági oldalunkon: https://www.fxpro.com/safetyAmennyiben aggályaid merülnének fel, vagy gyanús kapcsolatot észlelnél, kérjük, hogy azonnal lépj velünk kapcsolatba hivatalos kommunikációs csatornáinkon keresztül, mi itt vagyunk, hogy támogassunk téged.

Segített Önnek ez a cikk?