FAQ Általános kérdések

Lehetséges az, hogy a letétemnél többet veszítek?

Az FxPro egy automata tranzakció ellenőrzést és kockázatkezelő rendszert használ annak érdekében, hogy ügyfeleit megvédhesse minden olyan vesyteségektől , melyek túl haladják az erederi befektetéseiket .

Ezért , ha Ön az MT4 felületen kereskedik, az FxPro fenntartja azt a jogot, hogy elkezdje lezárni a jelenlegi nyitott poziciókat, kezdve azzal, amelyik a legnagyobb vesztességet okozza, amikor az Ön fedezeti szintje egyenlő vagy 25% alá esik. Ha az Ön számlájának a margin szintje egyenlő , vagy 20% alá esik , az Ön összes nzitva lévő kötései a jelenlegz piaci áron automatikusan le lesznek zárva, a mi Megbizás Végrehjtási Politikánk szerint .

Abban az esetben ha Ön az MT5 vagy cTrader felületeken kereskedik , az FxPro-nak jogában áll a jelenleg nyitva lévő pozicióit zárni, kezdve azzal melyik a legnagyobb fedezetet igényli, amikor az Ön számlájának a fedzeti szintje 40% alá esik. Ha az Ön számlájának a fedezeti szintje egyenlő, vagy 30% alá kerül, az Ön összes nyitva lévő megbízásai a jelenlegi piaci áron zárulásra fognak kerülni, a mi Megbizás Végrehjtási Politikánk szerint .

Az FxPro Negatív Egyenleg Elleni Védelmet nyújt az ügyfelei számár az Ügyfél Megállapodás részeként, ez által biztosítva azt, hogy az ügyfelek a teljes befektetéseiknél többet ne veszíthessenek . Habár ez nem egy szabályozási követelmény, az FxPro ezt a szolgáltatást addig biztosítja míg ez jóhiszeműen el van fogadva és nincsen manipulálva és bántalmazve.