Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: FXPRO DIRECT

Mi az az FxPro Direct és hogyan tudok belépni?

A FxPro Direct az online fiók kezelő felülete.

Kattintson a weboldal jobb felső sarkában található 'Bejelentkezés' lehetőségre. Bejelentkezhet az regisztrált email címével és jelszavával.
A FxPro Direct lehetővé teszi új fiókok létrehozását, meglévők szerkesztését, fiókja finanszírozását és kereskedési platformok letöltését. Szerkesztheti a postázási opcióit és az előfizetéseit is.


A FxPro Direct ‘Eszközök’ fülén keresztül hozzáférhet különféle szolgáltatásokhoz, beleértve a FxPro Squawk, a FxPro Dashboard, a Trading Central, az Gazdasági Naptár, és a Piaci Hírek. Ezek az eszközök elérhetők minden felhasználó számára, beleértve azokat, akik még a demó fiókjukon gyakorolnak.

Segített Önnek ez a cikk?