info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: FXPRO DIRECT

Hogyan tudom a dokumentumaimat feltölteni?

Ahhoz, hogy feltöltse a dokumentumait az FxPro Direct platformra, kattintson a ‘Profilom’ menüpontra és válassza ki a ‘Dokumentumok feltöltése’ menüpontot! Kattintson a ‘Böngészés’ menüpontra, hogy egy új ablakot nyisson meg, keresse meg és válassza ki a feltölteni kívánt dokumentumot, és kattintson a ‘Megnyitás’ menüpontra!

Egy értesítést fog kapni, hogy a feltöltés folyamatban van, majd kap egy üzenetet, ami igazolja, hogy a feltöltés sikeres volt.

Amint a dokumentumai fel lettek töltve, háttérirodánk a beérkezés sorrendjében átnézi őket.

Ezen kívül közvetlenül is elküldheti a dokumentumait az alábbi e-mail címre backoffice@fxpro.com
Segített Önnek ez a cikk?