info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: FxPro Alkalmazás

What is the FxPro multiplatform account and how does it work?

Our new multiplatform account provides convenient access to several FxPro trading platforms and products. Previously, traders had to not only have a login and password for the online Dashboard but also a separate set of login details for each individual platform. With our new multiplatform account you can access FxPro products with a single set of credentials.

When registering on the FxPro App, you will get a trading account number for the integrated FxPro platform, which is also your MetaTrader 4 account number. You can use the login details specified during registration on the FxPro App to log in to FxPro Direct Web or to our online version of the trading platform https://edge.fxpro.com Alternatively, you have the option to access the MT4 platform directly, using the login and password provided at the end of the email you received after registration.

Segített Önnek ez a cikk?