info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: FxPro Edge

Why is the Modify position button greyed out when I try to set SL/TP for an existing order?

Ennek az lehet az oka, hogy a veszteségzárási vagy profitzárási szinteket túl közel állította be az aktuális piaci árhoz. Egy másik magyarázat az lehet, hogy ezeket a szinteket az aktuális piaci árhoz képest rossz oldalra állította.

Kérem, ügyeljen arra, hogy a short pozíciókhoz (eladási megbízáshoz) a veszteségzárási szintet magasabbra kell állítania, és a profitzárási szinteket alacsonyabbra kell állítania az aktuális piaci árnál!

Minden platformon megnézheti a minimális stop szinteket a szimbólumok specifikációjában: https://www.fxpro.com/trading/forex

Segített Önnek ez a cikk?