info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

Hogyan lehet egy függő megbízást létrehozni az FxPro Edge-ben?

Egy függő megbízás egy pozíció megnyitására vonatkozó olyan megbízás, ami akkor kerül végrehajtásra, ha egy eszköz elér egy Ön által előzetesen meghatározott árértéket. Egy függő megbízást úgy tud létrehozni, ha a 'Megbízás' ablakban kiválasztja a 'Limitáras' vagy 'Stop' menüpontokat. Az interaktív ablak ezután lehetővé teszi Önnek, hogy beállítsa a függő megbízáshoz az árhatárokat és a lejárati dátumot/időt.

1. Függő megbízás

Tartsa szem előtt, hogy a Vételi stop és eladási limitáras megbízásokat az aktuális piaci ár felett kell létrehoznia, míg az eladási stop és vételi limitáras megbízásokat az aktuális piaci ár alatt kell létrehozni.

Egy másik megoldás egy függő megbízás létrehozására, ha közvetlenül az egér jobb billentyűjével az árgrafikonra kattint.

2. Függő megbízás

Segített Önnek ez a cikk?