Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: Számlák

Milyen devizájú számlákat nyithatok?

Az FxPro UK Limited ügyfelei kereskedési számlát nyithatnak USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY és PLN pénznemben.

Az FxPro Financial Services Limited és az FxPro Global Markets Limited ügyfelei kereskedési számlát nyithatnak EUR-ban, USD-ben, GBP-ben, AUD-ban, CHF-ben, JPY-ben, PLN-ben és ZAR-ban.

A konverziós díjak elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a Wallet - E-pénztárcája- devizanemét a befizetések és kifizetések pénznemében válassza ki. , azonban különböző alapvalutákat választhat kereskedési számláihoz. A Wallet és egy másik pénznemben lévő fiók közötti átutaláskor az aktuális átváltási árfolyam jelenik meg.

Segített Önnek ez a cikk?