info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: Accounts

Hogyan lehet létrehozni egy élő kereskedési számlát?

Az élő kereskedő számla létrehozásához kattintson az FxPro weboldalán a ’Regisztrálás” ikonra, és kövesse a feliratkozáshoz szükséges lépéseket! Az Ön által megadott e-mail címre egy automatikus üzenet fog érkezni, ami a kereskedő platformjának adatait tartalmazza. Az e-mail címével és jelszavával tud belépni az FxPro Direct szolgáltatásba. A belépést követően feltöltheti a dokumentumait (ha még ezt nem tette meg), kezelheti a fiókját, letöltheti platformjainkat és tőkét helyezhet el a számlájára.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a jogosultsága függ a tartózkodási helyétől! Az FxPro nem engedélyezi bizonyos országok (pl. Egyesült Államok és Irán) állampolgárai számára a különbözeten alapuló ügyleteket (CFD).
Segített Önnek ez a cikk?