info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: Accounts

Korlátozva van a létrehozható demó számlák száma?

Annyi demó számlát hozhat létre, amennyit csak szeretne. A demó számlákra az FxPro Direct segítségével tud tőkét elhelyezni. Azonban kérem, vegye figyelembe, hogy a demó számlák inaktívvá válnak, ha nincs semmilyen aktivitás 30 napon keresztül. Továbbá az MT4 és MT5 demó számláinknál maximum 70 nyitott pozíciót vehet fel.

Habár a demó számlák valós piaci viszonyokat és árakat mutatnak, de vegye figyelembe, hogy ezek csupán szimulációk és nagyon volatilis és alacsony likviditású időszakok alatt (pl. piacnyitás vagy új bejelentések során) nem úgy viselkednek, mint az élő számlák. Emiatt felhívjuk a figyelmét, hogy a demó számlát csak, mint kezdő kereskedő tanulóeszközeként vagy egy új kereskedési stratégia-tesztelő eszközként használja.

Segített Önnek ez a cikk?