Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: A cégről

Kik a szabályozói?␣

Az FxPro csoport 3 jogi entitást működtet, mindegyiket az adott joghatóság illetékes helyi hatósága szabályozza.

Az FxPro Financial Services Ltd. a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (CySEC) és a Dél Afrika-i Financial Sector Conduct Authority (FSCA) felügyelete alatt áll. Az FxPro UK Limited működését a Financial Conduct Authority (FCA) szabályozza. Az FxPro Global Markets Limitedet a Bahama-szigeteki Értékpapír Bizottság (SCB) engedélyezte és szabályozza.

Licenceinkről és szabályzatainkról itt talál további információt:

Mivel a joghatóságok elérhetősége az Ön lakóhelye szerinti országtól függhet, kérjük, ellenőrizze a regisztrációs oldalt, hogy megtudja, az Ön számára mely joghatóságok állnak rendelkezésre .

Segített Önnek ez a cikk?