info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: About the Company

Milyen különbségek vannak az Önnek biztosított szabályozási joghatóságok között?

4 különböző szabályozási joghatóságot kínálunk ügyfeleinknek. Mivel az illetékes joghatóság függ attól az országtól, ahol tartózkodik, ezért kérjük, ellenőrizze a regisztráció során, hogy melyik joghatóság érhető el Ön számára!

Az FxPro Financial Services Ltd működését a Ciprusi Állampapír és Tőzsdebizottság (‘CySEC’) és a Dél-Afrikai Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (‘FSCA’) felügyeli. Az FxPro UK Limited működését a Brit Pénzügyi Felügyelet (‘FCA’). Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (‘DFSA’) felügyeli és szabályozza. Az FxPro Global Markets Limited működését a Bahama-szigeteki Pénzügyi Felügyelet (‘SCB’) felügyeli és szabályozza.

Segített Önnek ez a cikk?