info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: About the Company

Mik az előnyei az FxPro-val folytatott kereskedésnek?

Az FxPro nem egy "No Dealing Desk" brókerként működik, és professzionális kereskedési feltételeket, kiemelkedő végrehajtási technológiát és alacsony likviditáshoz való hozzáférést biztosít.

Az átláthatóság és a törvényes kereskedés támogatójaként az FxPro garantálja azt, hogy az ügyfelek tőkéje teljesen szét van választva a vállalat saját tőkéjétől, és nagyobb európai bankok, mint a Barclay Bank PLC, a Credit Suisse AG, és a Royal Bank of Scotland számláin van elhelyezve.

Az FxPro továbbá ingyenes oktatási anyagokat, forex kereskedési eszközöket és demó számlákat biztosít minden ügyfele számára, hogy segítse őket CFD-kel való kereskedés gyakorlásában és további ismeretek elsajátításában, mielőtt egy élő kereskedő számlát nyitnának. Az FxPro ügyfélszolgálata 20 különböző nyelven, a hét minden munkanapján, napi 24 órában segít a különböző problémák megoldásában.

Segített Önnek ez a cikk?