info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: About the Company

Mióta folytatja az üzleti tevékenységét az FxPro?

Az FxPro Financial Services Ltd 2006 július 31-én lett bejegyezve és 2007 március 5-én kapta meg a működési engedélyt a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdefelügyeleti szervtől (CySec).

Az FxPro UK Limited 2010 augusztus 18-án kapta meg a működési engedélyt az Brit Pénzügyi Szolgáltatási Hatóságtól (FSA). Ezt az engedélyt újította meg a Brit Pénzügyi Felügyelet (FCA) 2013 április 1-én, miután az FSA-t megszüntették és felosztották az FCA-ra és a Brit Prudenciális Szabályozó Hatóságra (PRA).

Az FxPro Global Markets MENA Limited 2017 július 3-án lett alapítva, és 2017 október 26-án kapta meg a Dubai Pénzügyi Szolgáltatási Hatóságtól (DFSA) az F003333 számú működési engedélyt.

Az FxPro Global Markets Ltd 2016-ban lett bejegyezve, és 2017-ben kapta meg az engedélyt a Bahama-szigeteki Pénzügyi Felügyelettől (SCB).

Segített Önnek ez a cikk?