FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro és a McLaren F1 ™ csapata szponzori szerződést hirdet

24. 05. 2018, 02:01

FxPro McLaren Racing

London, 2018.május 24. Az online bróker FxPro és a McLaren F1 ™ Csapat örömmel jelentik be a többéves szponzori szerződést. A Monaco Grand Prix-től (május 24-27.) , a McLaren MCL33 kiemelkedő FxPro márkázással fog rendelkni, kiemelve a cég pozícióját a világ első számú online brokereként.

Zak Brown, a McLaren Racing vezérigazgatója megjegyezte:

“Örömmel üdvözöljük az FxPro-t, mint a McLaren Formula 1 csapat hivatalos partnere. Mind az FxPro, mind a McLaren elkötelezett az innováció és a kiválóság területén, így ez egy természetes partnerség. Több mint 50 hazai és nemzetközi díjjal a nevükhöz, az FxPro bebizonyította a legmagasabb szinten képességeit.”

Több mint 250 millió végrehajtott megbízással és akár 7000 feldolgozott megbízással másodpercenként, az FxPro jól ismeri a kihívások nagy nyomását, a nagy teljesítményű környezet jelenlétében. Ez a partnerség támasztja alá a McLaren és az FxPro közt megosztott kiválósági és innovációs elkötelezettséget.

Az FxPro vezérigazgatója, Charalambos Psimolophitis, megjegyezte:

“Büszkék vagyunk arra, hogy ebbe a többéves partnerségbe lépünk a McLaren-rel, egy csapattal, mely egy kitűnő történelemmel és izgalmas jövővel rendelkezik. Mindig olyan partnereket keressük, akik megosztják a kiválóság és a siker iránti szenvedélyünket, és a McLaren ezeket az értékeket tökéletesen megtestesíti.”

Ilya Holeu, az FxPro marketing vezérigazgatója megjegyezte:

“Az FxPro mindig is látomásos úttörő szerepet töltött be mindazokban, amit tettünk, kezdve a több világszínvonalú sportszponzorálásokat, egészen addig, hogy hogyan értékeljük a nevünket és az üzleti tevékenységünket. A sportszponzorálás már régóta fontos részét képezi a megkereső programunknak, és örömmel veszünk részt a McLarennel, hogy előreléphessünk.”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holdingtársasága.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Global Markets MENA Limitedet a Dubai Financial Services Authority (hivatkozási szám: F003333) engedélyezte és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07) és engedélyezett a Pénzügyi Szolgáltatási Bizottság (Financial Services Board - FSB) által (engedélyszám: 45052). Az FxPro Global Markets Ltd-t az SCB (licenc szám: SIA-F184)engedélyezte és szabályozza.

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP