FxPro Sajtókiadványok

FxPro Announces The Opening Of Its New UK Subsidiary – FxPro UK Limited

15. 11. 2010, 08:37

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a leading global retail broker in FX and CFDs, today announces the opening of its UK subsidiary FxPro UK Limited (FxPro UK).

The opening of FxPro UK is part of the FxPro Group’s plan to extend its international coverage in to the UK market. FxPro UK is authorised and regulated by the Financial Services Authority (FSA).

The company will be providing a customised account opening process for all UK residents.

Panagiotis Xydas, Chief Executive Officer of FxPro commented:

"FxPro is delighted to announce the opening of our new UK subsidiary. The UK is a key market for us and the granting of regulatory approval by the FCA is an indication of our commitment to making the account opening process for potential UK clients as smooth as possible and in line with UK industry standards. "

The FxPro UK website can be accessed at: www.fxpro.co.uk

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holdingtársasága.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Global Markets MENA Limitedet a Dubai Financial Services Authority (hivatkozási szám: F003333) engedélyezte és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07) és engedélyezett a Pénzügyi Szolgáltatási Bizottság (Financial Services Board - FSB) által (engedélyszám: 45052). Az FxPro Global Markets Ltd-t az SCB (licenc szám: SIA-F184)engedélyezte és szabályozza.

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP