FxPro CSR

Az FxPro számos helyi és nemzetközi karitatív szervezet tevékenységében vesz részt. Célunk, hogy egy boldogabb jövőt teremtsünk a ma nélkülözni kényszerülő gyermekek számára. Ezért aktív hozzájárulásunkkal támogatjuk az oktatás, a táplálkozás és az életminőség javításával kapcsolatos kezdeményezéseket. A változás katalizátora szeretnénk lenni, szeretnénk hozzájárulni a gyermekek közösségeken belüli fejlődéséhez, mert minden gyermek megérdemli azt, hogy felfedezhesse a saját magában rejlő lehetőségeket.

Nemzetközi vállalatként sokszínű, multikulturális munkaerőnk van, ezért a jótékonysági munkánk úgy lehet a leghatékonyabb, ha a munkatársainkat is arra buzdítjuk, hogy vegyenek részt az általuk választott karitatív szervezetek munkájában. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy erős és hosszan tartó kapcsolat alakuljon ki a vállalat és azok között a közösségek között, amelyekkel együttműködünk. Ennek eredményeként az FxPro számos jótékonysági szervezettel áll kapcsolatban - az utóbbi hónapokban az UNICEF-nek és a Vöröskeresztnek, helyi és nemzetközi kórházaknak, gondozó intézeteknek, valamint jótékonysági alapoknak adakoztunk.

Az alkalmazottakat arra bíztatjuk, hogy támogassák és vegyenek részt közösségi foglalkozásokon. Hisszük, hogy ha alkalmazottaink tetszés szerinti alapítványokkal dolgoznak együtt, nem pedig a vállalat által meghatározott szervekkel, maximalizáljuk a dolgozóink elhivatottságát és erőfeszítéseit a különböző önkéntességi megmozdulások során, növelve a saját egyéni elégedettséget is.

Aktívan együttdolgozunk számos regisztrált alapítvánnyal helyi és nemzetközi szinten is, azzal a céllal, hogy megváltoztassunk a jelenleg támogatásra szoruló gyermekek életét. Hisszük, hogy minden gyermek és fiatal egyedi lehetőséget rejt magában és kötelességünk megadni nekik azt a támogatást, melyre szükségük van a lehetőségek kiaknázásához. Az FxPro reményei szerint segíthet a gyermekeknek saját közösségeiken belüli fejlődésükben, ha olyan programokat támogat, melyek javítják az oktatási és élelmezési állapotokat valamint növelik az általános életszínvonalat.

Korábbi jótékonysági események
 

2014-ben a szigetország 10 éves európai uniós tagságának ünneplése alkalmából az FxPro a Ciprusi Kulturális Intézet platina szintű szponzora lett. Az eseményt Nikózia belvárosában, Ledras, Oasagorou és Faneromeni városrészekben ünnepelték zenés, táncos és színházi produkciókkal. Az előadók az Európai Unió több országából érkeztek.

 

Az utóbbi négy évben az FxPro jelentős anyagi segítséget nyújtott a Fulham Football Club Foundation számára, hogy jelentős közösségi sport szervezetként jobbá és egészségesebbé tegye a lakosság életét. A sport erejével - labdarúgó programok segítségével, a lakosság társadalmi életbe történő bevonásával - segítik az oktatásban résztvevők és a mozgáskorlátozottak életét.

Weboldal: www.fulhamfc.com/

 

Az FxPro 2010 óta az Acorns Gyermekkórház Alapítvány aktív támogatója. A szervezet korlátozott lehetőségekkel rendelkező és életveszélyben lévő gyermekek és fiatalok segítésével foglalkozik.

Weboldal: www.acorns.org.uk/

 

Az FxPro rendszeresen nyújt támogatást az UNICEF (Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegély Alapja) számára. Az UNICEF az ENSZ programja, amely hosszú távú humanitárius segítséget és fejlesztéseket nyújt a fejlődő országokban élő gyermekek és édesanyák számára.

Weboldal: www.unicef.org/

 

Az FxPro anyagilag támogatta a Michael Sobell Menedékházat, amelynek célja, hogy ápolást és a fájdalmakat enyhítő ápolást nyújtson olyan a gyógyíthatatlan betegségben szenvedőknek, azok családtagjainak és ápolóinak.

Weboldal: www.michaelsobellhouse.co.uk/

 

Az FxPro a Telethon 2010 fő szponzora. A szervezeten keresztül jelentős anyagi támogatást nyújtottunk a Ciprusi Neurológiai és Genetikai Intézetnek és a Ciprusi Izomsorvadási Kutatóintézetnek. Adományainkkal szeretnénk fokozni a társadalmi felelősségtudatot és támogatni a tudományos és társadalmi munkát.

Weboldal: www.cing.ac.cy/telethon/

 

Az FxPro 2010-ben támogatta a 3 napos Radiomarathon rendezvényt Cipruson. Az esemény az önkéntes társadalmi munka kiváló példája volt, hiszen ciprusi és görög hírességek, valamint átlagemberek vettek részt olyan gyermekek támogatásában, akikben küzdeni akarás, elszántság és szenvedély lakozik.

Weboldal: www.radiomarathon.co.uk/

 

Az FxPro 2011-ben az "Inkább sétálok, mint hogy igyak és vezessek" elnevezésű jótékonysági esemény főtámogatója volt, melynek keretében anyagi támogatást nyújtott a Dr. Yiota Demetriou örökségét őrző Dancing Queen Alapítványnak. A szervezet célja a pszichológiai egészség javítása és a gyermekes családok jólétének biztosítása.

Weboldal: http://dancingqueenfoundation.com/

 

Az FxPro az 1990-ben alapított Cans for Kids jótékonysági alapítvány támogatója. Az alapítvány alumínium dobozok gyűjtésének és újrahasznosításának megszervezésével foglalkozik Cipruson, és a bevételekből a ciprusi kórházakban ápolt gyermekek gyógyítására vásárolnak orvosi berendezéseket.

Weboldal: www.cansforkids.org/

 

A Ciprusi Ritka Rendellenességek Szövetsége a Ciprusi Egészségügyi Minisztériummal és más szervezetekkel együtt azon dolgozik, hogy jobbá tegye a ritka rendellenességektől szenvedők életét.

Weboldal: www.thalassaemia.org.cy/

 

Az FxPro 2011-ben támogatást nyújtott a Ciprusi Vöröskereszt Alapítványnak, amely a Ciprusi Köztársaság kormányával és egyéb állami szervezetekkel karöltve végez humanitárius tevékenységet. Az FxPro azadományával sporttal kapcsolatos kiadásokat támogatott.

Az FxPro 2 500 darab, önállóan csomagolt, exkluzív ruhaneműt és egyéb árut szerzett be neves sport cégektől (például az IRC, a Virgin F1 Racing*, és aWRC), és ezeket átadta Takis Neophytou-nak, a Ciprusi Vöröskereszt Alapítvány igazgatójának. Az FxPro ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a jövőben még közelebbi együttműködést folytat a szervezettel.

Weboldal: www.redcross.org.cy/

Álláslehetőségek
Miért pont az FxPro
Díjak

Szívesen dolgozna együtt a világ egyik vezető brókerével ?

Tudja meg, hogy miért választják a kereskedők az FxPro-t szerte a világon

Szolgáltatásainkat több mint 20 elismeréssel jutalmazták ezidáig.

UP