FX Kockázatkezelés

FxPro Vault

FxPro Vault (Trezor) az egyik azon eszközök közül amit ügyfeleink számára biztosítunk ahhoz, hogy segíteni tudjunk nekik a kockázatkezelésben. Az FxPro Vault egy biztonságos számla, amely engedélyezi Önnek a pénz áthelyezését a kereskedési számláira vagy számláiról amint ezt Ön jónak látja. Ez lehetővé teszi a bármelyik kereskedési számláján vállalt kockázat meghatározását miközben megvédve a maradandó pénzeszközöket bármilyen nyitott pozíciótól, amellyel rendelkezhet.

Tőkeáttétel Alkalmazása Okosan

Miközben a tőkeáttét egy nyerő megbízás nyereségeit minden bizonnyal megsokszorozhatja, ugyan úgy megtöbbszörözheti a vesztességeket is abban az esetben ha egy kötés nem az Ön irányába megy. Ez különösen akkor problematikus amikor egy kis számlán kereskedünk , hisz egy vesztes kötés gyorsan lenullázhatja számláját.

Például:Ön rendelkezik egy 1:500 tőkeáttétes számlával, melyen $500 van. Megnyit egy 1 lot (100,000) EUR/USD pozíciót amikor az ár 1.14010. A szükséges fedezet erre a pozícióra az $228.04, ami szinte a számlájának a fele. Minden egyes pip elmozdulás az Ön számára $10 ér. Ez azt jelenti, hogy az árnak elegendő egészen a $1.13580 mennie, ahhoz, hogy Ön a számláján lévő pénzeszközét szinte elveszítse. Ez nem ad helyet Önnek egy vesztes kötésre és túl kockázatos.

Nagyon fontos az Ön számlájának a méretét, az Ön tőkeáttétét és az Ön kötési méretét figyelembe venni. Ez némi vesztes kötésnek is helyet ad ahhoz, hogy ez az Ön irányába mehessen. Továbbá Ön képes lehet arra, hogy több mint egy pozíciót nyisson anélkül, hogy a számlájának az egyenlegének a többsége fedezetként legyen biztosítva.

Negatív Egyenleg Elleni Védelem

Minden egyes kereskedőnk számára biztosítunk negatív egyenleg elleni védelmet , egy hozzáadott biztonsági szintként. Ez azt foglalja magában, hogy még abban az esetben is , ha egy pozícíó az ellenkező irányba mozogna, ez soha nem fogja Önt arra vezetni, hogy többet veszítsen mint amivel Ön a számláján rendelkezik.

Látogasson el a mi FxPro Platformokat Összehasonlító Táblázat oldalunkhoz, ahhoz, hogy látni tudja melyik felület a legmegfelelőbb az Ön kereskedés igényei számára
Kezdjen el Most Kereskedni Ingyenes Demó Beleértve

A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatos.

Miért az FxPro?

Ügyfelek Alapjainak a Védelme

Szabályozás és engedélyek

 

Fedezze fel, hogy a világon mindenhol miért választják a kereskedők az FxProt

Olvasson azokról a lépésekről amiket teszünk, annak érdekében, hogy az Ön pénzét megvédjük.

Olvasson a minket szabályozó igazságszolgáltatási szervek után.

 
UP