Kereskedési Párok, Idők és Résztvevők

Devizapárok

Az FX kereskedésben, a devizákkal való kereskedés párokban történik.

Fő Devizapárok:
Ezek a legyakoribban kereskedett és leglikvidebb párok. Magukban foglalják az amerikai dollárt (USD) párosítva egy másik fő valutával (EUR, JPY, GBP, CHF, CAD, AUD, NZD).
Kereszt Devizapárok
Ezek azok a párok, amelyek nem tartalmazzák az U.S. dollárt. A fő keresztek “Minor Devizapár” név alatt is ismertek és a fő valuták közt is tartalmaznak párokat.
Egzotikus Párok:
Az egzotikus párok tartalmaznak egy fő devizát mely párosítva van egy feltörekvő gazdasággal.
Kattintson ide ahhoz, hogy további információkhoz férhessen a devizapárokról és egyéb termékekről amikkel az FxPro-nál kereskedhet.

Kereskedési Időszakok/Résztvevők

Az FX piac három kereskedési szekcióra van tipikusan elválasztva, amelyek a nap folyamán átfedik. Ezek az Ázsiai szekció, az Európai szekció és az Észak Amerikai szekció.

Az FX piac résztvevői a fő bankok (”bankközi piac”-ként is ismert), közigazgatóságok és központi bankok, kisebb bankok, nagy kereskedelmi cégek és fedezeti alapok, forex brókerek és kiskereskedő. Az utolsó kettő a vevők és az eladók közötti közvetítőjeként működnek, lehetővé téve a kiskereskedők számára a likviditás szolgáltatokhoz való hozzáférést..

Látogasson el az FxPro Kereskedői Akadémiájához, ahhoz, hogy további cikkeket olvashasson az FX történelméről és az alapokról.
Kezdjen el Most Kereskedni Ingyenes Demó Beleértve

A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatos.

Miért az FxPro?

Ügyfelek Alapjainak a Védelme

Szabályozás és engedélyek

 

Fedezze fel, hogy a világon mindenhol miért választják a kereskedők az FxProt

Olvasson azokról a lépésekről amiket teszünk, annak érdekében, hogy az Ön pénzét megvédjük.

Olvasson a minket szabályozó igazságszolgáltatási szervek után.

 
UP