Kereskedjen a bevételi szezonban, mint egy profi!

Több mint 2000 részvény CFD-vel, amelyek közül választhat az FxPro-nál

Jövedelmek

Mi a kereseti szezon?

Ez az az időszak, amikor a nyilvánosan jegyzett társaságok közzéteszik az előző negyedévre (vagy évesre) vonatkozó pénzügyi adataikat. A közölt adatok tartalmazzák a bevételt, az egy részvényre jutó eredményt.

A kibocsátás általában a tőzsdei piacnyitás előtt vagy annak zárása után történik.

A vállalati pénzügyi jelentések drasztikusan befolyásolhatják a részvények árfolyamát. Ezek az események okozhatják a legnagyobb volatilitást a részvényeken, és akár felfelé vagy lefelé is húzhatják a részvényindexeket, a vállalat méretétől és az indexen betöltött súlyától függően.

Mikor fordul elő?

Első negyedév

Január 1- Március 30

Második negyedév

Április 1 - Június 30

Harmadik negyedév

Július 1-től - Szeptember 30-ig

Negyedik negyedév

Október 1-től - December 31-ig

A kereseti szezon a negyed végét követő hónap közepe táján kezdődik, a legforgalmasabb időszak a kezdés után 4-5 héttel kezdődik.

Lépjen hosszúra vagy rövidre a részvényes CFD-k széles skáláján

az USAból, az Egyesült Királyságból, Németországból, Franciaországból, Belgiumból, Hollandiából, Portugáliából és Svájcból versenyképes árrésekkel.

Részvény

A vállalati bevételek megértése létfontosságú, ha részt kíván venni a részvény kereskedésben. Olvassa el a vállalati jelentés részleteit, és elemezze, hogy korábbi jelentéseik hogyan befolyásolták a részvények árfolyamát.

A vállalatok általában felülmúlják, kihagyják vagy megfelelnek az elemzők tényleges bevételére vonatkozó várakozásainak a vállalat saját előrejelzéseinek.

  • Jellemzően, ha egy vállalat felülmúlja az elemzők becsléseit, akkor a részvények árfolyama emelkedni fog
  • Ha a cég megfelel az elvárásoknak, általában minimális mozgás lesz
  • Ha a vállalat nem éri el az előrejelzéseket, akkor a részvények árfolyama csökkenni fog.
CFDs

A CFD-k segítségével VEHET ÉS ELADHAT Részvényeket attól függően, hogy úgy gondolja, hogy az árfolyam emelkedni vagy csökkenni fog, anélkül, hogy fizikailag birtokolnia kellene a részvényt. Ezenkívül a CFD-kkel töredékrészvényekkel is kereskedhet, már csak egy részvény 0,01-étől.

Míg a CFD-k kereskedése azt jelenti, hogy nincs fizikai részvényvásárlás, addig a mögöttes piacon a részvényesek pszichológiája fizikailag befolyásolhatja az árfolyamot. (azaz a vevők felfelé, az eladók pedig lefelé tolják az árat), ezért készüljön fel a korrekciókra vagy visszafordításokra, amelyek a kezdeti lépést követően rövid időn belül megtörténhetnek.

Jelentés

Vegye figyelembe, hogy a részvények meglehetősen drasztikusan mozoghatnak egy különösen jó vagy rossz eredményjelentés után. Például egy vállalati részvény árfolyama a legfrissebb adatok miatt a piac előtti 13%-kal felfelé ugorhat, majd a következő kereskedés során visszaeshet ugyanarra a szintre.

Ai információkat a társaság hivatalos honlapjának befektetői kapcsolatok rovatában vagy a jelentősebb pénzügyi médiában találhatja meg.

Használja osztalék- és eredménynaptárunkat

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kereskedési feltételekben néhány változás történik a bevételi időszak alatt, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze a feltételeket és a példákat ebben a naptárban.

Kereskedjen CFD részvényekkel profiként az MT5 kereskedési platformon

Részvényekkel kereskedhet MT4 vagy MT5 kereskedési számláinkon. Az MT5 azonban szélesebb, 2000 részvényből álló listát kínál, míg az MT4 a népszerűbbeket.

Mindkét számlatípussal kereskedhet az őshonos FxPro Mobil alkalmazásunkban, így több ezer részvényel kereskedhet útközben!

Használja díjnyertes kereskedési alkalmazásunkat, és kapjon push figyelmeztetéseket a jelentős piaci változásokról és a nagy hatású hírekről.

Earnings Season FxPro

Kereskedjen töredékrészvényekkel 0,01-ről

Versenyképes árrések

0 jutalék

Menj Hosszúra vagy Rövidre a Részvény CFD-n

A legtöbb megbízás 13 ms alatti végrehajtással történnek

Kereskedj profiként a bevételi szezonban!