Új FxPro azonosság kidolgozása …

Folyamatosan fejlődünk, hogy ügyfeleink és a szakma változó szükségleteit ki tudjuk elégíteni.

FxPro
Több vagyunk, mint egy üzleti vállalkozás, személyes kapcsolat …

Szenvedélyesen végezzük a munkánkat és az új márkaazonosságunk mindent elárul. Új elemeket vezettünk be, amelyek kifejezik a vállalat értékeit, így visszajelzést kaphat a vállalat értékeiről és küldetéséről.

Bonyolultság egyszerűsítése

A kereskedés bonyolult lehet, de az FxPro megkönnyíti Önnek. Az új felhasználói felület a komplex kereskedési gyakorlatok hatékonyabb elmagyarázására irányul.

FxPro
A márkakeretünket néhány erős, de nagyon dinamikus központi elemből építettük fel, amelyek együtt egy megbízható márkaazonosságot alkotnak, miközben megtartják az erős ügyfélorientált szemléletet.
FxPro

Finomított szlogen

A márkánk szimbólumai többféle alakot is felvehetnek, hogy zökkenőmentesen alkalmazkodjanak a platformokon keresztül, de a konzisztenciájuk biztosítja azt, hogy a márkánk mindig felismerhető, bárhol jelenik meg. Az új szlogenünk kifejezi a professzionális értékeinket, miközben hangsúlyozzák a márka határozott személyiségét.

FxPro

Rendszerezett dolgok

Az új márkaazonosság fő célja, hogy egy optimalizált, intuitív felhasználói felületet biztosítson Önnek, és javítsa a navigációs rendszert, ami biztosítja Önnek azt, hogy azonnal megtalálja azt, amit keres.

FxPro

Élő párbeszéd a képernyőn

Mi nemcsak beszélni akarunk Önhöz, párbeszédet szeretnénk Önnel. Ennél fogva vezettük be az új bővítést, integrált mozgatást és interaktív elemeket.

Mindegyik elem egy célt szolgál, amit mi úgy hívunk, hogy a cég.
FxPro

Maradjon velünk kapcsolatban!

Annak érdekében, hogy ne szalasszon el egy lehetőséget se, keményen dolgoztunk azon, hogy ez az új szolgáltatást mobiltelefonjával teljesen kompatibilis legyen.

FxPro

Örömmel hallunk Ön felől!

A visszajelzése igazán fontos nekünk. Köszönjük az észrevételeit és javaslatait, és felhasználjuk őket munkánk kiértékelésénél és a fejlesztések eldöntésénél.

A módosított márkaazonosságunk tükrözi a központi értékeinket- a tökéletesség iránt törekvést, az átláthatóság és az ügyfelek iránti elkötelezettséget.

Pratite FxPro i pridružite se zajednici