FxPro MT4 kereskedési platform: Nyerő kombináció

A MetaTrader 4 egy üzleti etalonná fejlődött. Kombinálva az intuitív felhasználói felületet egy egyénre szabható, funkciókban gazdag környezettel, az MT4 kereskedő platform mindent biztosít, amire egy kereskedőnek szüksége van: árgrafikont elemző eszközöket, megbízások létrehozását és pozíciók kezelését.

Nyisson egy számlát!

A fejlett kereskedési infrastruktúra, versenyképes árak és átlagon felüli megbízás végrehajtás* tőzsdei közvetítés nélkül- a forex kereskedés egyik legversenyképesebb kombinációját adja.

Alapvető tulajdonságok

Az MT4 kereskedő platformot arra tervezték, hogy segítse a gördülékeny és hatékony kereskedést. Töltse le az MT4 platformot, és máris 3 különböző árgrafikon típus, 9 időkeret, 50 technikai indikátor és egy teljesen egyénre szabható felhasználói felület várja!

Hasonlítsa össze a kereskedő platformjaink tulajdonságait és funkcióit: MT4, MT5 és cTrader! Platform összehasonlító táblázat


További kérdései vannak a MetaTrader 4-gyel kapcsolatban?
Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!

MetaTrader 4 asztali számítógép és web alapú formátum

A 3 különböző árgrafikon típushoz, 9 időtartományhoz, több mint 50 előzetesen beállított technikai indikátorhoz és egy teljesen egyénre szabott felhasználói felülethez való hozzáféréssel a MetaTrader 4 biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy nagy pontossággal kövesse a piacot.

MetaTrader 4 mobiltelefonos alkalmazáshoz

Az FxPro MT4 Mobile segítségével bármikor és bárhonnan a legnépszerűbb kereskedő platformokat használhatja mobiltelefonjáról. A platform használható iOS és Android készülékekről.