cTrader kereskedő platform

Habár a cTrader egy viszonylag újoncnak számít a kereskedő platformok világában, máris hűségesen követi azon kereskedők igényét, akik magasabb szintű piaci elemzést és a teljes piaci mélységhez való hozzáférést keresik*.

Nyisson egy számlát!

Az FxPro a cTrader platformokon a legjobb vételi és eladási árakat biztosítja az ügyfeleknek, még a legversenyképesebb intézmények számára is.

Alapvető tulajdonságok

Az FxPro cTrader egy erőteljes, a legjobb vételi és eladási árakat kínáló kereskedő platform, ami a megbízásokat néhány ms-on belül teljesíti. Töltse le a cTrader kereskedő platformot, és nézze meg a teljes piaci mélységet egy vonzó felhasználó felületen keresztül!

Hasonlítsa össze a kereskedő platformjaink tulajdonságait és funkcióit: MT4, MT5 és cTrader! Platform összehasonlító táblázat


Még mindig van kérdése a cTrader-rel kapcsolatban?
Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal Ügyféltámogatás

cTrader web alapú platform

Az FxPro cTrader web alapú verziója használatakor az internetes kereskedés minden előnyét közvetlenül a böngészőjén keresztül élvezhet. Bárhol beléphet a cTrader számlájába, anélkül, hogy bármilyen szoftvert telepítene.

cTrader mobiltelefonos platform

Lépjen be a cTrader számlájára mobiltelefonon keresztül, és élvezze az ultrarövid kereskedési infrastruktúra előnyeit! A mobiltelefonos verzió mind iOS, mind Android rendszer esetén használható.