info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Join the№1 Broker*

* Több mint 70nemzetközi és brit díj

Fektessen be #US30 (Dow Jones Industrial Average), EURUSD, aranyba! és Apple egyetlen számláról

laptop

Kereskedjen CFD-kkel pénzügyi eszközök széles skáláján, beleértve a népszerű FX párokat, határidős ügyleteket, indexeket, fémeket, energiahordozókat és részvényeket, és tapasztalja meg a globális piacot!

Ismerje meg jobban az FxPro kereskedő platformot!

Sokféle befizetési
és felvételi lehetőség

Ügyfeleinknek fizetési módok egész sorát kínáljuk, hogy a számlájukra pénzt tudjanak befizetni: banki átutalás, betéti/hitelkártya, PayPal, Skrill, Neteller és UnionPay 1.

Kezdje el most!

Szűk különbözetek
és nincs jutalék felszámolva

Érintse meg a világ pénzpiacait és fedezze fel a végtelen kereskedési lehetőségeket a világ legjobb brókerével 2 - mindez szűk különbözetekkel és jutalék nélkül 3!

Próbálja ki magát!

Válassza azt a platformot, amelyik legjobban illik az igényeihez!

Ügyfeleinknek asztali számítógépek, webes megoldások és mobil kereskedő platformok széles körét kínáljuk beleértve a MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader és FxPro Edge platformokat.

FxPro MetaTrader 4/5,
FxPro cTrader
 • 6 eszközosztály
 • Állandó és változó különbözetek
 • Azonnali és piaci végrehajtás
 • Expert advisorok/Cbot kereskedő lehetőségek
FxPro Edge
 • ‘Legjobb internetes kereskedő platform’ – FXWeek
 • Szűk különbözetek
 • Egyérintős megbízás végrehajtás
 • Piaci végrehajtás

870000 kliens számla

Az FxPro 2006 óta biztosítja az internetes kereskedést az ügyfelek számára, és jelenleg világszerte 173 országban biztosít szolgáltatást.

több mint 70 nemzetközi díj

Az FxPro folyamatos elismerést kapott az üzleti világban, több mint 70 nemzetközi díjat nyert el eddig a szolgáltatásai minősége alapján.

5-csillagos ügyfélszolgálat

A szakértő többnyelvű ügyfélszolgálat napi 24 órában és heti 5 napon keresztül segíti Önt kivételes hozzáértéssel.

4 üzleti szabályozások

Az FxPro jól ismert név a szakmában, megbízható brókerként ismert. Az üzleti tevékenységünket az FCA, CySEC, FSCA, DFSA és SCB szabályozza és engedélyezi.

Mobiltelefonról is elérhető

Kövesse a piaci fejleményeket a mobil alkalmazásainkról, és élvezze az ultragyors kereskedő infrastruktúrát, a díjnyertes megbízás végrehajtást és a mély likviditást! iOS és Android eszközökről is elérhető.

phones
fxpro direct
 • Igényelje az FxPro pénztárcáját!
 • MT4, MT5 & cTrader számlák
 • Fizetési módszerek
 • A legfrissebb gazdasági események
androidios

Fő pénzügyi támogatások

Official Partner of theMcLaren F1TM TeamBevezetés 2018
Major Sponsorships
Official Main Sponsor of Yacht Club de MonacoBevezetés 2016

1   Több fizetési mód közül választhat. A rendelkezésre álló fizetési módok függnek a választott felügyeleti hatóságtól és a tartózkodási helyének megfelelő országtól.

2   Több mint 70 díj az Egyesült Királyságból és egyéb nemzetközi díjak

3   Az FxPro ügyfelei cTrader platform használatáért jutalékot kell fizetniük. Nézze meg 'cTrader jutalék kalkulátort!'