FxPro Markets

Kereskedjen a Világ Piacain

FxPro cTrader: A valós ECN kereskedés itt van.

A cTrader viszonylag újoncként az ábraplatformok világában, de máris már egy hűséges ügyféltábort alakított ki magának, amelynek szüksége volt egy professzionális piaci megoldásrendszerhez. A kifejezetten CFD-kkel való kereskedésre kialakított cTrader egy ECN kereskedési platform, mely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megbízásokat adjanak, mialatt teljes piaci betekintéssel rendelkeznek.

Az FxPro cTrader Web az igazi ECN kereskedelem összes előnyét biztosítja, anélkül, hogy az asztali alkalmazást telepíteni kéne. Már bárhonnan, bármilyen, webhez csatlakoztatott böngészőből bejelentkezhet cTrader fiókjába. Használja ki az FxPro professzionális kereskedelmi feltételeit, a piacra és a kereskedelmi volumenre vonatkozó információk teljes körű ismeretének birtokában. Nyissa és zárja pozícióit egyetlen kattintással, és soha ne hagyjon ki egyetlen kereskedelmi lehetőséget sem.

Az FxPro cTrader Web a valódi ECN kereskedés összes előnyét közvetlenül a böngészőjére hozza. Most már bárhonnan beléphet cTrader fiókjába anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene telepítenie. Használja ki az FxPro előnyeit, a piac mélységére és a kereskedelmi volumenre vonatkozó átfogó információkkal, nyitott és zárt pozíciókkal egyetlen kattintással – hogy sohase hagyjon ki egyetlen lehetőséget sem.

Kezdjen el Most Kereskedni Ingyenes Demó Beleértve

Kockázati figyelmeztetés: A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatos.

Platform Összehasonlítás
cAlgo
FxPro MT4 Web

Tekintse meg, minként halmozódnak fel egymáshoz viszonyítva a főbb kereskedési platformjaink, felkeresve platform összehasonlítási oldalunkat.

Vegye irányítása alá kereskedését, saját kereskedési botok, valamint egyéni indikátorok létrehozása által, valamint a C# használatának igénybe vételével.

Nem tud belépni a számítógépére? Használja az MT4 WebTradert kereskedési fiókjába való belépéshez, bármelyik webes hozzáférésű böngészőből.

UP