FxPro Markets

Kereskedjen a Világ Piacain

Technical Analysis

Az Autochartist technikai segítséget nyújt brókereknek és egyéb pénzügyi intézményeknek. Az Autochartist több mint 10 éves tapasztalattal bír ezen a területen, saját fejlesztésű alakzatfelismerő technológiája segítségével azonosítja a grafikonalakzatokat és a kulcsszinteket több ezer pénzügyi eszközön keresztül a nap 24 órájában. Az Autochartist lehetővé teszi a kereskedési lehetőségek szűrését a sikeresség valószínűsége szerint. Beállíthat egy valószínűségi minimumértéket 60% és 80% között, így az Autochartist csak akkor jelez Önnek, ha a sikeresség valószínűsége összhangban van az Ön által beállított értékkel. A PowerStats segítségével tájékozódhat az Ön által választott pénznemek órán belüli árfolyamváltozásairól. Ezenkívül zökkenőmentesen integrálódik az MT4/MT5 felületével, lehetővé téve, hogy felfedezze a potenciális kereskedési lehetőségeket és kihasználja azokat.

Az FxPro az Autochartist eszközt minden ügyfelének ingyenes kereskedési felhasználó fiókkal* bocsájtja rendelkezésére és a demó felhasználói fiókkal rendelkezők 5 japán gyertyás késleltetéssel láthatják az adatokat. *számláján mindenkor legalább 200 USD értékű egyenlegnek kell rendelkezésre állnia

Grafikonalakzatok
Kulcsszintek
Fibonacci-alakzatok
Volatilitáselemzés
Az Autochartist előnyei
  • Napközi figyelő: Az Autochartist megvizsgálja a piacokat és megmutatja Önnek a potenciális kereskedési lehetőségeket, azok megjelenésének pillanatában.
  • Kereskedési lehetőséget előrejelző zónák (Forecast Zones): A Forecast Zones előrejelzéseinek köszönhetően láthatja az egyre növekvő trendeket és ezeknek megfelelően elfoglalhatja helyét a piacon.
  • Időtakarékosság: Nem kell többé azon fáradozni, hogyan tanulhatja meg, a kereskedelmi minták és kulcsszintek észlelését. Az Autochartist hatalmas mennyiségű piaci adatot vizsgál meg és automatikusan felfedezi Önnek a kiemelkedő mintákat és kulcsszinteket
  • Értesítések: Az Autochartist hang- és vizuális értesítéseket használ a kereskedési lehetőségek jelzésére beleértve a grafikonalakzatokat,, Fibonacci-alakzatokat és a kulcsszinteket. Az összes teljesített és emelkedő lehetőség látható a képernyője kijelzőjén.
  • Személyre szabható keresési lehetőségek: Beállíthatja a keresési kritériumokat, így kiszűrve a nem kívánt adatok megjelenését és csak a kereskedési stílusának megfelelő legfontosabb információk lesznek láthatóak.
  • Az Autochartist elindítása az MT4/MT5-ből. Helyezze az Autochartist-webindikátort a kereskedési felületre és indítsa el az alkalmazást automatikusan egy új ablakban. Nem kell még egyszer bejelentkeznie.
Kezdő lépések

Amennyiben VALÓDI számlaeredményekhez szeretne hozzáférni az Autochartist Indicator programmal, számláján mindenkor legalább 200 USD értékű egyenlegnek kell rendelkezésre állnia. Ha egyenlege a minimális összeg alá csökken, az adatszolgáltatásban késés következhet be, ami az eredményeket is befolyásolhatja.

Gazdasági naptár
FxPro-irányítópult
FxPro-kalkulátorok

Mielőtt elkezdene kereskedni, minden nap olvassa el a legfrissebb gazdasági jelentéseket.

Nézze meg, mely devizapár mozog és tekintse meg ügyfeleink pozícióját is.

Végezze el egy helyen összes kereskedési számítását.

UP