FxPro Markets

Kereskedjen a Világ Piacain

  • /
  • Internetes kereskedés
    /
  • Számlatípusok

Számlatípusok

Az FxPro MT4, MT5 és cTrader platformjain demó számlákkal és valódi számlákkal is kereskedhet: MT4, MT5, cTraderés FxPro Markets*. Ezenkívül speciális szolgáltatásokat kínálunk számlakezelők és VIP ügyfeleink számára.

VIP-csomag

Magas nettó tőkével rendelkező és rendszeresen nagy volumennel kereskedő ügyfeleink számára VIP-csomaggal kedveskedünk. VIP-ügyfeleink olyan kedvezményekben részesülnek, mint például a befizetési díjmentesség, az ingyenes VPS-szolgáltatás, kereskedelmi ajánlatok, exkluzív hírszolgáltatások valamint fedezetszint-értesítések e-mailben és SMS-ben.

Nincs feltöltési díj

A VIP-ügyfelek feltöltéseinek költségét az FxPro állja.

Ingyenes VPS

Használja saját virtuális magánszerverünket (VPS) az MT4 Expert Advisors (EA) és a cAlgo-robotok futtatásához bármikor, csökkentett késéssel.

FX-hírek

Ingyenes friss hírek és kereskedési ötletek a kutatócsoportunktól, Londonból, és rendszeres piaci jelentések banki partnereinktől e-mailben és SMS-ben.

Margin értesítések

Értesítéseket kaphat SMS-ben, e-mailben és MT4-értesítésként, ha az aktuális számlája elér egy adott margin-szintet.

Lépjen kapcsolatba kijelölt VIP menedzserével
International VIP Department
Tel:
+44 (0) 203 151 5551
Fax:
+44 (0) 207 600 7063
Munkaidő:
24/5
FxPro VPS
Kereskedési eszközök
FxPro SuperTrader túra

Engedje meg az algoritmusos stratégiáinak, hogy a lehető legjobb feltételekkel kereskedjenek Ön helyett a csökkentett késéssel rendelkező virtuális magánszerverre való feltöltéssel.

Kereskedőinknek számos hasznos eszközt kínálunk, hogy megfelelően tájékozódjanak az üzleti döntésekről. Ismerje meg az összes eszközt.

Kattintson ide és tegyen egy virtuális túrát az összes új befektetési platformban. Tudja meg első kézből, hogy milyen elven működnek.

UP