FxPro Markets

Kereskedjen a Világ Piacain

Az ügyfelek tőkéjének biztonsága

Múltbéli támogatások
Biztonság Átláthatóság Integritás

Minden, az ügyfeleink nevében birtokolt tőkének a biztonságát öt alapelv irányításával biztosítjuk.

Tőke elkülönítése

Az FxPro-n keresztül befizetett ügyféltőke teljesen külön van kezelve a vállalat saját tőkéjétől, külön bankszámlákon. Ez biztosítja, hogy az ügyfelekhez tartozó tőke nem használható fel más célból. A féléves és éves pénzügyi jelentéseket a ciprusi PWC ellenőrzi, mely egy vezető, globális, könyvvizsgáló szerv, biztosítva azt, hogy a lehető legmagasabb mércék szerinti eljárásmódoknak is megfeleljünk.

Befektetővédelem

Az FxPro UK Limited a Financial Services Compensation Scheme (FSCS) és az FxPro Financial Services Limited az Investors Compensation Fund (ICF) tagja. A jogosultság a kérvény természetétől és státuszától függ. Kérjük, további információért tekintse meg a jogi dokumentumokat és a kompenzációs irányelvet.

Tőke biztonsága

Az FxPro számos európai bankkal, mint például a Barclays Bank PLC, a Julius Baer Bank, Bank of America és a Royal Bank of Scotland áll partnerségi viszonyban. A vállalat biztosítja, hogy a letétbe helyezett tőke alacsony hitelkockázattal bír.

Szabályozás

Az FxPro UK Limitedet a Financial Conduct Authority (FCA) (regisztrációs szám 509956) szabályozza és engedélyezi. Az FxPro Financial Services Limitedet a Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) (engedélyszám 078/07) szabályozza és engedélyezi. A vállalat a legszigorúbb szabványoknak felel meg, beleértve a tőkemegfelelés elvárásokat is. A vállalat rendszeresen küld pénzügyi jelentéseket az FCA-nak és a CySEC-nek, beleértve a napi ügyféltőke egyeztetést.

Negatív egyenleg védelme

Az FxPro automata tranzakció ellenőrzést és kockázatkezelő rendszert használ annak érdekében, hogy az ügyfelek egyenlege soha ne essen a kezdeti befizetett összegük mértéke alá, megvédve őket az eredeti befektetés mértékénél nagyobb veszteségtől az FxPro költségére.

Kezdjen el Most Kereskedni Ingyenes Demó Beleértve

Kockázati figyelmeztetés: A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatos.

Megbízás végrehajtási eljárás
Panaszkezelési eljárás
Összeférhetetlenségi eljárás

Fedezze fel, hogyan hajtjuk végre megbízását.

Fedezze fel, hogyan kezeljük az ügyfélpanaszokat.

Fedezze fel, hogyan kezeljük az összeférhetetlenséget.

UP