FxPro Markets

Kereskedjen a Világ Piacain

Ügyfelek Alapjainak a Védelme

Múltbéli támogatások

Mint szabályozott vállalkozás , az FxPro megfelel az ügyfelek pénzeszközeire vonatkozó alábbi előírásoknak :

Tőke elkülönítése

Az FxPro-n keresztül befizetett ügyféltőke teljesen külön van kezelve a vállalat saját tőkéjétől, külön bankszámlákon. Ez biztosítja, hogy az ügyfelekhez tartozó tőke nem használható fel más célból. A féléves és éves pénzügyi jelentéseket a ciprusi PWC ellenőrzi, mely egy vezető, globális, könyvvizsgáló szerv, biztosítva azt, hogy a lehető legmagasabb mércék szerinti eljárásmódoknak is megfeleljünk.

Befektetővédelem

Az FxPro UK Limited a Financial Services Compensation Scheme (FSCS) és az FxPro Financial Services Limited az Investors Compensation Fund (ICF) tagja. A jogosultság a kérvény természetétől és státuszától függ. Kérjük, további információért tekintse meg a jogi dokumentumokat és a kompenzációs irányelvet.

További intézkedések amiket veszünk

Az FxPro számos jelentős bankkal, mint például a Barclays Bank PLC, a Julius Baer Bank, Bank of America és a Royal Bank of Scotland áll partnerségi viszonyban. A belső határok biztosítják az ügyfelek pénzeszközeinek a diverzifikálását a bankok között, míg a hitelkockázat rendszeresen ellenőrizve vannak. Az ügyfél alapok kirárólagosan olyan országokban vannak tartva, ahol az ügyfél pénzeszközeinek az elkülönítése támogatva van a helyi jogi keret által.

Megbízás végrehajtási eljárás
Panaszkezelési eljárás
Összeférhetetlenségi eljárás

Fedezze fel, hogyan hajtjuk végre megbízását.

Fedezze fel, hogyan kezeljük az ügyfélpanaszokat.

Fedezze fel, hogyan kezeljük az összeférhetetlenséget.

UP